Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Limburgs recherchebureau zorgt voor grote zoekactie

Geplaatst opmaandag 12 maart 2018 - 12:00

* Dochter vermoorde Marleen: "Ik ben ten einde raad"
* Autobrand en ongeluk zorgden voor problemen op de A76​
* Overleg over gemeentesecretaris die 'wizard' bij sekte is

Dochter vermoorde Marleen: "Ik ben ten einde raad"
Guus J. (64), verdachte van de moord op zijn ex-vrouw Marleen Rütten, hoort vanmiddag welke straf justitie tegen hem eist. In de rechtbank ging zijn dochter vanochtend pal achter haar vader staan. "Hij heeft mijn moeder niet vermoord", zei ze zeer overtuigd. Volgens haar zijn er grove fouten gemaakt in het onderzoek. "Ik ben ten einde raad." Lees hier meer.

Chantal Janzen maakt na bevalling tijd voor gezin
Chantal Janzen, die eind april haar tweede zoontje verwacht, gaat na de bevalling genieten van haar gezin en zal dan ook een tijdje geen televisieprogramma's opnemen. Wel zal ze in die tijd gewoon op televisie te zien zijn met het programma Time to Dance, en ja met dikke buik. Lees hier meer.

Video: YouTube - &C

Mogelijk spoor vermiste vrienden dankzij Limburgs recherchebureau
De politie is naar aanleiding van onderzoek van een Limburgs recherchebureau in Liessel op zoek naar sporen van de vrienden Hans Martens (20 jaar) en Piet Hölskens (21) uit Asten. Zij verdwenen bijna 44 jaar geleden. De politie gaat op zoek naar hun lichamen en naar de auto van Piet, een rode Fiat Coupe 850 met kenteken 15-82-JF. Aanleiding voor de zoektocht is een onderzoek van Judith Houben van het particuliere Limburgse recherchebureau Centaur uit Maastricht. Lees hier meer.

Autobrand en ongeluk zorgden voor problemen op de A76​
Door een ongeluk en een autobrand heeft het verkeer op de A76 vanochtend vertraging opgelopen. De incidenten gebeurden op vrijwel dezelfde plek, maar in andere rijrichtingen. Lees hier meer.

Overleg over gemeentesecretaris die 'wizard' bij sekte is
De fractieleiders in de gemeenteraad van Leudal komen vandaag bijeen om over de positie van interim-gemeentesecretaris Han Bekkers te praten. Dit omdat de NRC vrijdag meldde dat Bekkers aanhanger is van Avatar, een organisatie die veel lijkt op de Scientology Chrurch. Volgens oud-cursisten gaat het om een sekte. Bekkers heeft bij Avatar, ja je leest het goed, de status van tovenaar. Lees hier meer.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen