Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Limburgs recherchebureau zorgt voor grote zoekactie

Geplaatst opmaandag 12 maart 2018 - 12:00

* Dochter vermoorde Marleen: "Ik ben ten einde raad"
* Autobrand en ongeluk zorgden voor problemen op de A76​
* Overleg over gemeentesecretaris die 'wizard' bij sekte is

Dochter vermoorde Marleen: "Ik ben ten einde raad"
Guus J. (64), verdachte van de moord op zijn ex-vrouw Marleen Rütten, hoort vanmiddag welke straf justitie tegen hem eist. In de rechtbank ging zijn dochter vanochtend pal achter haar vader staan. "Hij heeft mijn moeder niet vermoord", zei ze zeer overtuigd. Volgens haar zijn er grove fouten gemaakt in het onderzoek. "Ik ben ten einde raad." Lees hier meer.

Chantal Janzen maakt na bevalling tijd voor gezin
Chantal Janzen, die eind april haar tweede zoontje verwacht, gaat na de bevalling genieten van haar gezin en zal dan ook een tijdje geen televisieprogramma's opnemen. Wel zal ze in die tijd gewoon op televisie te zien zijn met het programma Time to Dance, en ja met dikke buik. Lees hier meer.

Video: YouTube - &C

Mogelijk spoor vermiste vrienden dankzij Limburgs recherchebureau
De politie is naar aanleiding van onderzoek van een Limburgs recherchebureau in Liessel op zoek naar sporen van de vrienden Hans Martens (20 jaar) en Piet Hölskens (21) uit Asten. Zij verdwenen bijna 44 jaar geleden. De politie gaat op zoek naar hun lichamen en naar de auto van Piet, een rode Fiat Coupe 850 met kenteken 15-82-JF. Aanleiding voor de zoektocht is een onderzoek van Judith Houben van het particuliere Limburgse recherchebureau Centaur uit Maastricht. Lees hier meer.

Autobrand en ongeluk zorgden voor problemen op de A76​
Door een ongeluk en een autobrand heeft het verkeer op de A76 vanochtend vertraging opgelopen. De incidenten gebeurden op vrijwel dezelfde plek, maar in andere rijrichtingen. Lees hier meer.

Overleg over gemeentesecretaris die 'wizard' bij sekte is
De fractieleiders in de gemeenteraad van Leudal komen vandaag bijeen om over de positie van interim-gemeentesecretaris Han Bekkers te praten. Dit omdat de NRC vrijdag meldde dat Bekkers aanhanger is van Avatar, een organisatie die veel lijkt op de Scientology Chrurch. Volgens oud-cursisten gaat het om een sekte. Bekkers heeft bij Avatar, ja je leest het goed, de status van tovenaar. Lees hier meer.

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Uit eigen keuken
1Limburg verkiezingen
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Groene Loper Bezoek Koning Willem-Alexander
Uitgelicht
De koning bezoekt de A2-tunnels in Maastricht

Op 29 maart brengt koning Willem-Alexander een bezoek aan de Groene Loper in Maastricht.
Volg 1Limburg en L1 voor alle informatie rondom dit bezoek.

Bekijk de rubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen