Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Limburgs recherchebureau zorgt voor grote zoekactie

Geplaatst opmaandag 12 maart 2018 - 12:00

* Dochter vermoorde Marleen: "Ik ben ten einde raad"
* Autobrand en ongeluk zorgden voor problemen op de A76​
* Overleg over gemeentesecretaris die 'wizard' bij sekte is

Dochter vermoorde Marleen: "Ik ben ten einde raad"
Guus J. (64), verdachte van de moord op zijn ex-vrouw Marleen Rütten, hoort vanmiddag welke straf justitie tegen hem eist. In de rechtbank ging zijn dochter vanochtend pal achter haar vader staan. "Hij heeft mijn moeder niet vermoord", zei ze zeer overtuigd. Volgens haar zijn er grove fouten gemaakt in het onderzoek. "Ik ben ten einde raad." Lees hier meer.

Chantal Janzen maakt na bevalling tijd voor gezin
Chantal Janzen, die eind april haar tweede zoontje verwacht, gaat na de bevalling genieten van haar gezin en zal dan ook een tijdje geen televisieprogramma's opnemen. Wel zal ze in die tijd gewoon op televisie te zien zijn met het programma Time to Dance, en ja met dikke buik. Lees hier meer.

Video: YouTube - &C

Mogelijk spoor vermiste vrienden dankzij Limburgs recherchebureau
De politie is naar aanleiding van onderzoek van een Limburgs recherchebureau in Liessel op zoek naar sporen van de vrienden Hans Martens (20 jaar) en Piet Hölskens (21) uit Asten. Zij verdwenen bijna 44 jaar geleden. De politie gaat op zoek naar hun lichamen en naar de auto van Piet, een rode Fiat Coupe 850 met kenteken 15-82-JF. Aanleiding voor de zoektocht is een onderzoek van Judith Houben van het particuliere Limburgse recherchebureau Centaur uit Maastricht. Lees hier meer.

Autobrand en ongeluk zorgden voor problemen op de A76​
Door een ongeluk en een autobrand heeft het verkeer op de A76 vanochtend vertraging opgelopen. De incidenten gebeurden op vrijwel dezelfde plek, maar in andere rijrichtingen. Lees hier meer.

Overleg over gemeentesecretaris die 'wizard' bij sekte is
De fractieleiders in de gemeenteraad van Leudal komen vandaag bijeen om over de positie van interim-gemeentesecretaris Han Bekkers te praten. Dit omdat de NRC vrijdag meldde dat Bekkers aanhanger is van Avatar, een organisatie die veel lijkt op de Scientology Chrurch. Volgens oud-cursisten gaat het om een sekte. Bekkers heeft bij Avatar, ja je leest het goed, de status van tovenaar. Lees hier meer.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen