Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Limburgers meest 'actief' in oktober

Geplaatst opvrijdag 3 mei 2019 - 10:59

Hiddema schenkt 'te veel ontvangen geld' aan poezenboot, in de maand juli worden de meeste baby's geboren en Jos Verstappen opnieuw vader... Dit en meer in onze 1Lunch.

Hiddema schenkt 'te veel ontvangen geld' aan poezenboot
Een opmerkelijke actie van Hiddema: Theo mag de verblijfkosten die hij te veel zou hebben gekregen houden, maar het Kamerlid schenkt het bedrag liever aan een opvang voor katten. Meer lezen.

Foto: Twitter / Theo Hiddema

Meeste Limburgse baby's in juli geboren
De meeste baby's worden in de zomermaanden geboren. In Limburg lag de piek vorig jaar in juli. Toen werden er 824 baby's geboren. In februari kwamen 'slechts' 646 baby's ter wereld. Meer lezen.

Kruising Gronsveld minst veilig in Limburgs verkeer
De onveiligste plek in het Limburgse verkeer is te vinden bij Gronsveld, bij de afrit/toerit van de A2 naar de Köbbesweg. Dat blijkt uit een peiling onder Limburgse verkeersdeelnemers door LocalFocus en L1/1Limburg. Wil je weten welke punten nog meer onveilig zijn? Klik dan hier.

Jos Verstappen voor vierde keer vader: halfbroertje voor Max
Max Verstappen heeft er een halfbroertje bij. Zijn vader Jos is voor de vierde keer vader geworden. Het jongetje heeft de naam Jason Jaxx gekregen. Het blijde nieuws heeft de oud-coureur op Instagram gedeeld. Meer lezen.

Foto: Instagram Jos Verstappen

8400 handtekeningen voor afschaffen hondenbelasting
Ongeveer 8400 Limburgers zetten hun handtekening onder een petitie voor het afschaffen van hondenbelasting. De initiatiefnemer legt de handtekeningen voor aan de provincie met het verzoek de hondenbelasting per 2020 helemaal af te schaffen. Lees hier meer.

Foto: iStock

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen