Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: L1 doet aangifte na Wilders-bekladding op muur

Geplaatst opdinsdag 14 maart 2017 - 11:58

* Twan Huys strikt Ed Sheeran
* Bekladding tegen Geert Wilders
* Botsing is schuld van machinist

Ed Sheeran in College Tour
Het is 'm gelukt, Twan Huys heeft de Engelse singer-songwriter Ed Sheeran gestrikt voor College Tour. De journalist uit Sevenum zal de superster interviewen samen met honderden studenten. Ook Nobelprijswinnaar Ben Feringa en CNN-presentatrice Christiane Amanpour zullen te zien zijn in het nieuwe seizoen. Lees hier meer.

Anti-Geert Wilders leus
'Dion Graus, waarom is Wilders nog niet vermoord?', dat staat sinds vannacht op de gevel van L1. Wie de leus - die gericht is aan partijgenoot Dion Graus - op de muur heeft gekalkt, is nog niet bekend. L1 heeft bij de politie aangifte gedaan van de bekladding. Lees hier meer.

Foto: L1

Botsing is schuld van machinist
De treinbotsing op het spoor van Maastricht is het gevolg van een menselijke fout. Uit onderzoek blijkt dat de machinist een rood sein negeerde. Daardoor kwamen op 23 december 2016 twee treinen met elkaar in botsing. Gelukkig raakte niemand gewond. Lees hier meer.

Auto slaat over de kop op A73
Op de A73 bij Belfeld is vanmorgen een auto over de kop geslagen. Het ongeluk gebeurde rond 8:45 uur doordat de bestuurder van de weg raakte na een inhaalactie. De auto eindigde op de kop in de berm. De automobilist is naar het ziekenhuis gebracht. Lees hier meer.

Foto: Fer Traugott

Achtervolging in Susteren
Op de Rijksweg in Susteren heeft de politie vanmorgen vier verdachten opgepakt. Rond 10:00 uur ontving de politie een melding over mannen met bivakmutsen. Toen zij vervolgens
poolshoogte gingen nemen, vluchtten de verdachten weg. Even later reden zij zich klem en werden ze in de boeien geslagen. Lees hier meer.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

1Lunch: vaccinaties gaan nu toch door
1Lunch: Zweten op bloedheet Pinkpop
1Lunch: Koude kermis voor Pinkpop-woekeraars
1Lunch: Wapenhandel vanuit een Geleense schuur
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen