Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: L1 doet aangifte na Wilders-bekladding op muur

Geplaatst opdinsdag 14 maart 2017 - 11:58

* Twan Huys strikt Ed Sheeran
* Bekladding tegen Geert Wilders
* Botsing is schuld van machinist

Ed Sheeran in College Tour
Het is 'm gelukt, Twan Huys heeft de Engelse singer-songwriter Ed Sheeran gestrikt voor College Tour. De journalist uit Sevenum zal de superster interviewen samen met honderden studenten. Ook Nobelprijswinnaar Ben Feringa en CNN-presentatrice Christiane Amanpour zullen te zien zijn in het nieuwe seizoen. Lees hier meer.

Anti-Geert Wilders leus
'Dion Graus, waarom is Wilders nog niet vermoord?', dat staat sinds vannacht op de gevel van L1. Wie de leus - die gericht is aan partijgenoot Dion Graus - op de muur heeft gekalkt, is nog niet bekend. L1 heeft bij de politie aangifte gedaan van de bekladding. Lees hier meer.

Foto: L1

Botsing is schuld van machinist
De treinbotsing op het spoor van Maastricht is het gevolg van een menselijke fout. Uit onderzoek blijkt dat de machinist een rood sein negeerde. Daardoor kwamen op 23 december 2016 twee treinen met elkaar in botsing. Gelukkig raakte niemand gewond. Lees hier meer.

Auto slaat over de kop op A73
Op de A73 bij Belfeld is vanmorgen een auto over de kop geslagen. Het ongeluk gebeurde rond 8:45 uur doordat de bestuurder van de weg raakte na een inhaalactie. De auto eindigde op de kop in de berm. De automobilist is naar het ziekenhuis gebracht. Lees hier meer.

Foto: Fer Traugott

Achtervolging in Susteren
Op de Rijksweg in Susteren heeft de politie vanmorgen vier verdachten opgepakt. Rond 10:00 uur ontving de politie een melding over mannen met bivakmutsen. Toen zij vervolgens
poolshoogte gingen nemen, vluchtten de verdachten weg. Even later reden zij zich klem en werden ze in de boeien geslagen. Lees hier meer.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

1Lunch: vaccinaties gaan nu toch door
1Lunch: Zweten op bloedheet Pinkpop
1Lunch: Koude kermis voor Pinkpop-woekeraars
1Lunch: Wapenhandel vanuit een Geleense schuur
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen