Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Komen de Spaanse costa's dan toch dichterbij?

Geplaatst opwoensdag 3 juni 2020 - 12:01

Reisbureaus verwachten geen run op zomervakanties, drukte op MAA en een coronaproof wielerfestival. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Pools drietal met vals geld opgepakt in Venlo
De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdagavond in Venlo drie mannen uit Polen opgepakt die nagemaakt geld bij zich hadden. Dat ze valse biljetten hadden in hun auto kwam aan het licht toen de mannen zich niet konden legitimeren en de marechaussee een onderzoek begon. Lees hier meer.

Reisbureaus verwachten geen run op zomervakanties
Limburgse reisbureaus verwachten geen run op vakantiereizen nu het kabinet 'code geel' geeft en de meeste Europese landen vanaf 15 juni weer toegankelijk zijn. Er heerst in de reiswereld wel blijdschap dat er nu duidelijkheid is. Lees hier meer.

Coronavirus vakantie
Foto: iStock

Vliegveld MAA: 'Topdrukte door nieuwe klanten'
Vliegveld Maastricht Aachen Airport is hard getroffen door het grotendeels wegvallen van vracht- en passagiersvervoer vanwege de coronacrisis. Desondanks is het MAA gelukt nieuwe klanten te werven. Lees hier meer.

Wielerfestival Cauberg coronaproof
Als eerste toertocht is het Wielerfestival Cauberg klaar voor een versie in coronatijd. De organisatie garandeert optimale veiligheidsvoorzieningen. Lees hier meer.

Video: Wielerfestival Cauberg

Politieke vragen over antiracisme-demonstratie Maastricht
Een aantal Maastrichtse politieke partijen heeft burgemeester Annemarie Penn-te Strake vragen gesteld over de antiracisme-demonstratie die maandag in Maastricht plaatsvond. De partijen schrijven in hun brief dat ze het goed vinden dat er wordt gedemonstreerd tegen geweld. Alleen vinden ze dat in deze tijd niet zo verstandig. Ze vragen zich af of het 'recht om te demonstreren voor de veiligheid van mensen gaat'. Lees hier meer.

Demonstratie Maastricht 1 jun 2020
Foto: L1 (Niena Bocken)

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen