Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Kinderen rennen weg voor knallen bij schietpartij

Geplaatst opdinsdag 23 juni 2020 - 11:57

Gefrustreerde man roept demonen op voor agenten, veroordeeld moordenaar wil af van tbs en schietpartij Maasbree voltrok zich voor de ogen van kinderen. Dit en meer in de 1Lunch.

Gefrustreerde man 'bedreigt' politie met oproepen demonen
Een 46-jarige man uit Landgraaf is zondag gearresteerd vanwege het bedreigen van de politie en buurtbewoners. Hij plaatste een bericht op Facebook, waarin hij aankondigde demonen op te roepen om agenten een lesje te leren. Demoon Incubus moest ervoor zorgen dat vrouwen van de betrokken agenten verkracht zouden worden. Maar hij wilde nog meer demonen oproepen. Lees hier meer.

Scooterrijder ernstig gewond na botsing Merkelbeek
Een bestuurder van een scooter is dinsdagochtend ernstig gewond geraakt na een botsing in Merkelbeek. Rond 7:10 uur ging het mis op de splitsing Maastrichterweg en Haagstraat. Lees hier meer.

Botsing Merkelbeek (23 jun 2020)
Foto: Track'88

Veroordeeld moordenaar uit Kerkrade wil af van tbs
Viervoudig moordenaar Paul S. uit Kerkrade komt dinsdag opnieuw voor de rechter. De oud-marinier vermoordde in 2003 vier mensen: zijn ex-vriendin en drie leden van zijn schoonfamilie. Hij kreeg 18 jaar cel met tbs. Lees hier meer.

Schietpartij Maasbree voltrok zich voor ogen van kinderen
De schietpartij in het centrum van Maasbree maandagavond speelde zich af voor de ogen van enkele kinderen. Twee bevriende jongens telden zeker tien mensen die iets met de schietpartij hadden te maken. "Ik hoorde knallen en in één keer renden ze uit elkaar", zegt een van de jongens. Er zitten inmiddels zes mensen vast. Lees hier meer.

Video: Track'88

Coronabesmetting op middelbare school in Maastricht
Op het Sint-Maartenscollege in Maastricht is een leerling besmet met het coronavirus. Dat blijkt uit een mail die is verstuurd naar alle ouders van de leerlingen. De school bevestigt de besmetting. De GGD is gestart met bron- en contactonderzoek. Lees hier meer.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen