Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Jos Brech wordt psychisch onderzocht

Geplaatst opvrijdag 30 november 2018 - 11:29

* Ruim 13.000 Limburgse kinderen in bijstandsgezin
* 'Winstverbod omzeild bij zorginstellingen Heerlen en Roggel'
* Wild-west taferelen in grensstreek Maastricht

Ruim 13.000 Limburgse kinderen in bijstandsgezin
Heerlen is landelijk gezien de tweede gemeente als het gaat om het percentage kinderen dat opgroeit in een bijstandsgezin. Iets minder dan 15 procent van de kinderen in Heerlen groeit op in een huishouden op bijstandsniveau. Lees hier meer...

'Winstverbod omzeild bij zorginstellingen Heerlen en Roggel'
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd IGJ en de Nederlandse Zorgautoriteit NZa doen onderzoek naar zorginstelling DeSeizoenen omdat het mogelijk het verbod op winst in de zorg omzeilt. DeSeizoenen heeft zes vestigingen in Nederland, waarvan er twee in Limburg liggen. Lees hier meer...

Foto: iStock

Wild-west taferelen in grensstreek bij Maastricht
De Belgische douane heeft geschoten bij een achtervolging die donderdagavond laat begon aan de grens tussen Maastricht en Veldwezelt. De rit eindigde uiteindelijk in een weiland bij Vroenhoven waar de BMW vast kwam te zitten. De drie inzittenden, allemaal afkomstig uit Luik, zijn aangehouden. Lees hier meer...

Jos Brech voor psychisch onderzoek naar Pieter Baan Centrum
Jos Brech, de verdachte in de zaak Nicky Verstappen, gaat naar het Pieter Baan Centrum. Daar wordt hij uitgebreid psychisch onderzocht, zo bevestigt het Openbaar Ministerie (OM) aan L1. Door het extra onderzoek loopt de zaak vertraging op, want bij het Pieter Baan Centrum (PBC) is een wachtlijst van vier maanden. Lees hier meer...

Foto: YouTube

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Advertentie

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen