Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Jos Brech wordt psychisch onderzocht

Geplaatst opvrijdag 30 november 2018 - 11:29

* Ruim 13.000 Limburgse kinderen in bijstandsgezin
* 'Winstverbod omzeild bij zorginstellingen Heerlen en Roggel'
* Wild-west taferelen in grensstreek Maastricht

Ruim 13.000 Limburgse kinderen in bijstandsgezin
Heerlen is landelijk gezien de tweede gemeente als het gaat om het percentage kinderen dat opgroeit in een bijstandsgezin. Iets minder dan 15 procent van de kinderen in Heerlen groeit op in een huishouden op bijstandsniveau. Lees hier meer...

'Winstverbod omzeild bij zorginstellingen Heerlen en Roggel'
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd IGJ en de Nederlandse Zorgautoriteit NZa doen onderzoek naar zorginstelling DeSeizoenen omdat het mogelijk het verbod op winst in de zorg omzeilt. DeSeizoenen heeft zes vestigingen in Nederland, waarvan er twee in Limburg liggen. Lees hier meer...

Foto: iStock

Wild-west taferelen in grensstreek bij Maastricht
De Belgische douane heeft geschoten bij een achtervolging die donderdagavond laat begon aan de grens tussen Maastricht en Veldwezelt. De rit eindigde uiteindelijk in een weiland bij Vroenhoven waar de BMW vast kwam te zitten. De drie inzittenden, allemaal afkomstig uit Luik, zijn aangehouden. Lees hier meer...

Jos Brech voor psychisch onderzoek naar Pieter Baan Centrum
Jos Brech, de verdachte in de zaak Nicky Verstappen, gaat naar het Pieter Baan Centrum. Daar wordt hij uitgebreid psychisch onderzocht, zo bevestigt het Openbaar Ministerie (OM) aan L1. Door het extra onderzoek loopt de zaak vertraging op, want bij het Pieter Baan Centrum (PBC) is een wachtlijst van vier maanden. Lees hier meer...

Foto: YouTube

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen