Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Jeu-de-boules ballen zorgen voor verwarring

Geplaatst opvrijdag 12 januari 2018 - 11:53

* Sem en Tess populair in Limburg
* Universiteit Maastricht overspoeld door sollicitanten
* Soap rond Roda-redder Korotaev duurt voort

Sem en Tess populair in Limburg
Ouders kozen vorig jaar in Limburg het vaakst voor Sem als naam voor hun pasgeboren zoon, Tess was favoriet als meisjesnaam. Dit blijkt uit de lijst met populaire kindernamen die de Sociale Verzekeringsbank (SVB) jaarlijks presenteert. De populairste namen in heel Nederland waren Noah (635 keer) voor jongens en Emma (755 keer) voor meisjes. Lees hier meer.

Foto: iStock

Universiteit overspoeld door sollicitanten uit Engeland
Sollicitanten uit Groot-Brittannië kloppen massaal aan Universiteit Maastricht. De universiteit wordt overspoeld met sollicitaties omdat er grote vraag naar werk is nu de Brexit eraan komt. Wekelijks stromen er nieuwe sollicitaties in de mailbox van mensen die verbonden zijn aan Britse universiteiten, die in Maastricht aan de slag willen. Lees hier meer.

Soap rond Roda-redder Korotaev duurt voort
Roda-investeerder Aleksei Korotaev is in een juridische strijd verwikkeld met financiersmaatschappij Helin Inernational. Dat bedrijf eist nu 25 miljoen euro van de bankier. Korotaev is momenteel op borgtocht vrij, maar mag Dubai niet verlaten. Via Skype houdt hij contact met de clubleiding van Roda. Lees hier meer.

Aleksei Korotaev.
Foto: L1

Twee ladingdieven in de kraag gevat
De politie heeft twee ladingdieven opgepakt, nadat een beveiliger ze op heterdaad had betrapt. Het duo probeerde een geparkeerde vrachtwagen in Beringe open te breken, maar koos het hazenpad toen de beveiliger ze in de smiezen kreeg. Het geboefte bleek niet snel genoeg. Lees hier meer.

Jeu-de-boules ballen zorgen voor verwarring
Dit was even schrikken. Bij de nachtelijke schietpartij in Maastricht blijken volgens de politie geen kogels te zijn gelost, maar twee jeu-de-boules ballen. De jeu-de-boules ballen zouden tegen een raam zijn gegooid. Lees hier meer.

Track88
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Heb je een speciale dag voor de boeg?

Staat er iets spannend te gebeuren? Of ben je gewoon jarig? Of wil je iemand anders een hart onder de riem steken?

Schakel dan de L1 ochtendshow van L1 Radio in voor 'het geluid van je dag.' Maarten en Tim zoeken de perfecte muziek bij jouw verhaal en laten je stralen op de radio!

Geef je op voor het Het geluid van je Dag!
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen