Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Jeu-de-boules ballen zorgen voor verwarring

Geplaatst opvrijdag 12 januari 2018 - 11:53

* Sem en Tess populair in Limburg
* Universiteit Maastricht overspoeld door sollicitanten
* Soap rond Roda-redder Korotaev duurt voort

Sem en Tess populair in Limburg
Ouders kozen vorig jaar in Limburg het vaakst voor Sem als naam voor hun pasgeboren zoon, Tess was favoriet als meisjesnaam. Dit blijkt uit de lijst met populaire kindernamen die de Sociale Verzekeringsbank (SVB) jaarlijks presenteert. De populairste namen in heel Nederland waren Noah (635 keer) voor jongens en Emma (755 keer) voor meisjes. Lees hier meer.

Foto: iStock

Universiteit overspoeld door sollicitanten uit Engeland
Sollicitanten uit Groot-Brittannië kloppen massaal aan Universiteit Maastricht. De universiteit wordt overspoeld met sollicitaties omdat er grote vraag naar werk is nu de Brexit eraan komt. Wekelijks stromen er nieuwe sollicitaties in de mailbox van mensen die verbonden zijn aan Britse universiteiten, die in Maastricht aan de slag willen. Lees hier meer.

Soap rond Roda-redder Korotaev duurt voort
Roda-investeerder Aleksei Korotaev is in een juridische strijd verwikkeld met financiersmaatschappij Helin Inernational. Dat bedrijf eist nu 25 miljoen euro van de bankier. Korotaev is momenteel op borgtocht vrij, maar mag Dubai niet verlaten. Via Skype houdt hij contact met de clubleiding van Roda. Lees hier meer.

Aleksei Korotaev.
Foto: L1

Twee ladingdieven in de kraag gevat
De politie heeft twee ladingdieven opgepakt, nadat een beveiliger ze op heterdaad had betrapt. Het duo probeerde een geparkeerde vrachtwagen in Beringe open te breken, maar koos het hazenpad toen de beveiliger ze in de smiezen kreeg. Het geboefte bleek niet snel genoeg. Lees hier meer.

Jeu-de-boules ballen zorgen voor verwarring
Dit was even schrikken. Bij de nachtelijke schietpartij in Maastricht blijken volgens de politie geen kogels te zijn gelost, maar twee jeu-de-boules ballen. De jeu-de-boules ballen zouden tegen een raam zijn gegooid. Lees hier meer.

Track88
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen