Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Inbrekers gek op Sittard-Geleen

Geplaatst opwoensdag 6 februari 2019 - 11:53

* Grote brand bij rubberrecyclingbedrijf Nederweert
* Limburger breidt horeca-imperium uit naar Brabant
* OLS 2019: laagste aantal schutterijen in 10 jaar

Grote brand bij rubberrecyclingbedrijf Nederweert
Bij autobandenrecyclingbedrijf Dutch Green Carbon in Nederweert is woensdagmorgen vroeg brand uitgebroken. Rond 3:00 uur werd de brandweer gewaarschuwd voor de brand die in een oven woedde bij het bedrijf aan de Winnerstraat. De vlammen sloegen uit het dak. De brandweer liet rond 5:30 uur weten dat de loods volledig is afgebrand. Lees hier meer.

Auto op zijn kop in sloot na rammen verkeerslicht
Een bestuurder heeft in Weert in de nacht van dinsdag op woensdag met zijn auto een verkeerslicht geramd. De personenauto raakte van de weg en kwam op zijn kop in een sloot terecht. De hulpdiensten werden rond 01:50 op de hoogte gebracht van het ongeval. Lees hier meer.

Foto: Johan Bloemers / SQ Vision

Limburger breidt horeca-imperium uit naar Brabant
Mooi nieuws voor horecabaas Danny Deng uit Maastricht: hij gaat een nieuw restaurant in Eindhoven openen. Op 20 februari opent hij aan de Heuvelgalerie in de lichtstad een nieuwe vestiging van Dadawan. Lees hier meer.

Burgemeester Sittard-Geleen: 'Elke inbraak is er één te veel'
Burgemeester Sjraar Cox van Sittard-Geleen is blij dat het aantal inbraken in zijn gemeente sinds 2016 daalt. Ondanks dat is Sittard-Geleen nog altijd de grootste inbraakgemeente van Nederland. "We proberen er van alles aan te doen met buurtpreventieteams en een persoonlijke aanpak, want elke inbraak is één teveel", laat de burgervader weten aan L1 Ochtendshow. Lees hier meer.

Foto: ANP

OLS 2019: laagste aantal schutterijen in 10 jaar
Aan het Oud Limburgs Schuttersfeest in Sevenum doen komende zomer 144 schutterijen en gildes uit Nederlands- en Belgisch-Limburg mee. Dat is het laagste aantal deelnemers in 10 jaar. Dinsdag sloot de inzendtermijn voor het grootste schuttersfeest van Limburg. Lees hier meer.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen