Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Hoe gaat Beppie Kraft getooid naar Troonrede?

Geplaatst opdinsdag 17 september 2019 - 11:59

Nieuw theeconcept in Maastricht, nog een slachtoffer na autocross en zet jouw huisdier in het zonnetje. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Nieuw theeconcept in Maastricht
Bubble Tea, Milk Tea en Cheese Tea. Stuk voor stuk theesoorten die de meeste mensen nog niks zullen zeggen. Binnenkort komt daar verandering in. Dan opent in Maastricht de eerste Europese vestiging van Möge Tee en kan er geproefd worden van deze Aziatische lekkernijen. Lees hier meer.

Nog een slachtoffer na autocross
Het incident op de Kempencross, waarbij een Reuvernaar met een raceauto inreed op het publiek, kent nog een slachtoffer. Een 50-jarige man uit Kaatsheuvel zakte maandagavond in elkaar en is naar het ziekenhuis gebracht. Hij probeerde de bestuurder van de auto te stoppen en kreeg een kopstoot van de verdachte die een helm droeg. Lees hier meer.

Incident autocross Kempencrosse Leende (15 sep 2019)
Foto: WeertdeGekste.nl

Verslavingsinstelling failliet: 200 medewerkers verliezen baan
Verslavingskliniek Vincere Group is failliet. De GGZ-instelling voor alcohol-, drugs- gok- en seksverslaafden heeft een schuld van zo'n 10 miljoen. Het faillissement kost iets minder dan 200 medewerkers hun baan. Lees hier meer.

Hiep hiep hoera! 1Limburg 5 jaar
Het is vandaag precies vijf jaar geleden dat 1Limburg.nl werd gelanceerd. Jullie bezoeken zo'n 230.000 keer per dag de site die inmiddels gevuld is met in totaal 69.713 artikelen. De nieuwsbrief met deze 1Lunch verschijnt vandaag in 56.829 mailboxen. Lees hier meer.

Video: L1

Zet jouw huisdier in het zonnetje
Ook dit jaar wil 1Limburg speciaal voor dierendag onze huisdieren weer in het zonnetje zetten. Heb jij een hele schattige hond, kat of ander huisdier? Stuur dan jouw allermooiste foto in. Dat kan hier.

Hoe gaat Beppie Kraft getooid naar Troonrede?
Niemand minder dan Beppie - Keunigin van het Limburgse leed - Kraft is naar Den Haag afgereisd om de troonrede van dichtbij te beleven. Maar waarom, en nog veel belangrijker: welk hoedje draagt ze? Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen