Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Het loopt niet op rolletjes bij VDL Nedcar

Geplaatst opdonderdag 19 juli 2018 - 11:58

* Kruiwagenstorm bij bouwmarkt in Venlo
* Uitgebrande Land Rover werd gestolen bij overval
* Loodzware etappe naar Hollandse berg voor Dumoulin

Kruiwagenstorm bij bouwmarkt in Venlo
Niet iedere donderdagochtend staan er 1100 kruiwagens voor de deur van een bouwmarkt, maar bij Bauhaus in Venlo was het vandaag raak. De vestiging opende vanochtend haar deuren en om dat te vieren, kregen twintig met kruiwagens bewapende klanten een tegoedbon ter waarde van duizend euro. Lees hier meer.

Foto: Riël Linssen

Uitgebrande Land Rover werd gestolen bij overval
Een auto die vannacht in Sittard uitbrandde, blijkt eerder deze week ook al het nieuws gehaald te hebben. Het is namelijk dezelfde Land Rover die in de nacht van maandag op dinsdag werd gestolen bij een woningoverval in diezelfde plaats. Daarbij werd een man bedreigd. Lees hier meer.

'Extra salaris, koffie én intimidatie bij VDL Nedcar'
​Alles wijst erop dat medewerkers van VDL Nedcar met ingang van vanavond voor 48 uur het werk neerleggen. De directie van de autofabriek, die vreest dat de deal met BMW in het gedrang komt, probeert volgens ingewijden haar medewerkers nu te paaien met extra salaris én gratis koffie. Volgens de ondernemingsraad zou er ook sprake zijn van intimidatie. Lees hier meer.

Foto: Istock

Loodzware etappe naar Hollandse berg voor Dumoulin
Na een ijzersterke prestatie in de rit van gisteren, zal Tom Dumoulin ook in de Tour-etappe van vandaag niet kunnen stilzitten. Het peloton koerst namelijk naar Alpe d'Huez, die niet voor niets bekend staat als 'de Hollandse berg'. Zit er in de laatste Alpen-rit wellicht meer in dan de tweede plaats? Lees hier meer.

Foto: George Deswijzen

Treinen en automobilisten in Horst krijgen hulp van aftelklok
Treinen die te laat vertrekken en automobilisten die te lang voor een gesloten spoorboom staan te wachten: die frustraties in Horst-Sevenum zouden snel voorbij moeten zijn. Op het treinstation is een aftelklok geplaatst die het vertrekproces moet gaan versnellen. Lees hier meer.

Bron: ProRail
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen