Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Hangjongeren breken de tent af bij circus

Geplaatst opmaandag 23 september 2019 - 11:55

Drie gewonden naar ziekenhuis na ongeval A76, een wisselvallig begin van de hersft en Sittardenaren hebben de kleinste. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

DSM-baas: 'alles afstoten wat milieu schaadt'
Feike Sijbesma, topman van DSM, laat weten dat het bedrijf alle activiteiten wil afstoten die schadelijk zijn voor het milieu. De uitspraken van de topman komen op de dag dat een VN-conferentie wordt gehouden. Daar bespreken wereldleiders met welke maatregelen ze klimaatverandering tegen willen gaan. Lees hier meer.

Foto: DSM

Drie gewonden naar ziekenhuis na ongeval A76
Bij een ongeval op de A76 bij Stein afgelopen nacht zijn drie gewonden gevallen. Twee auto's waren betrokken bij het ongeluk. Een ervan sloeg over de kop. Lees hier meer.

Foto: Track'88

Herfst begint wisselvallig: motregen en opklaringen
Gisteren was het nog warm met temperaturen rond de 27 graden, de komende dagen wordt het kouder. De zomer zit erop en de herfst staat voor de deur. Deze begint wisselvallig met wat motregen en temperaturen die horen bij deze tijd van het jaar. Lees hier meer.

Foto: iStock

Sittardenaren hebben de kleinste
Mannen uit de gemeente Sittard-Geleen bestellen de kleinste condooms van Nederland bij een webwinkel voor condooms. Limburgers blijken sowieso in verhouding met de rest van Nederland een kleiner rubberen hoesje nodig te hebben. Lees hier meer.

Heerlense hangjeugd terroriseert circus: dieren bekogeld
Hangjongeren houden huis op en rond het terrein van circus Freiwald in Heerlen. "Ze bekogelen de dieren met spullen, gooien steentjes op de woonwagens, intimideren het personeel, richten vernielingen aan en proberen popcorn te stelen", somt de directrice op. Lees hier meer.

Hangjongeren terroriseren Circus Freiwald en omgeving.
Foto: Via 1Limburg whatsapp (06-83541920)
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen