Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Haal carnavalsoutfit en poncho uit de kast

Geplaatst opdonderdag 8 november 2018 - 11:57

* Goede culinaire ontwikkeling in Limburg
* Kronenberger toegetakeld na sussen ruzie
* Rust terug op en rondom azc-terrein Weert

Goede culinaire ontwikkeling in Limburg
Limburg heeft niets te klagen over de kwaliteit van de restaurants. Vier restaurants uit onze provincie hebben van Michelin namelijk een Bib Gourman gekregen. De restaurants in Heerlen, Nederweert en Maastricht hebben aangetoond dat ze voor voor maximaal 37 euro een 'kwaliteitsmaaltijd' van minimaal drie gangen kunnen serveren. Om welke restaurants het gaat? Lees hier meer.

Foto: Pexels

Kronenberger toegetakeld na sussen ruzie
Een bezoek aan het Slotconcert van Rowwen Hèze heeft voor een man uit Kronenberg een naar einde gekregen. Na afloop probeerde hij een ruzie tussen twee groepen te sussen. Dat moest hij bekopen met rake klappen. Hij raakte gewond. Lees hier meer.

Rust terug op en rondom azc-terrein Weert
De rust in de binnenstad en op en rondom het azc-terrein in Weert is teruggekeerd. Dat komt volgens burgemeester Heijmans mede doordat drie van de 26 zogenoemde aso-asielzoekers uitgezet zijn naar hun land van herkomst. Zeven van die groep verblijven wel nog op het oude kazerneterrein, maar houden zich volgens de burgervader nu gedeisd. Lees hier meer.

Een spandoek bij het asielzoekerscentrum in Weert
Foto: Weertdegekste

Meer Nederlandse toppers op Jumping Indoor
Paardenliefhebbers kunnen dit jaar hun hart ophalen met meer Nederlandse topruiters op Jumping Indoor Maastricht. Een van de deelnemers is
Harrie Smolers, de nummer 1 van de wereld, die naar het MECC komt eind november. Het is niet duidelijk of het gestegen prijzengeld bijdraagt aan een betere Nederlandse vertegenwoordiging. Lees hier meer.

Trek carnavalsoutfit en poncho uit de kast
De carnavalsoutfits kunnen weer uit de kast gepakt worden, want over drie dagen barst de 11devande11de in Maastricht los. Het is wel verstandig om ook een poncho of paraplu toe te voegen aan de kleurrijke kledij. Er wordt onstuimig weer voorspeld. Over het reizen hoeven geen zorgen gemaakt te worden: Arriva zet meer en extra lange treinen in. Lees hier meer.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen