Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Haal carnavalsoutfit en poncho uit de kast

Geplaatst opdonderdag 8 november 2018 - 11:57

* Goede culinaire ontwikkeling in Limburg
* Kronenberger toegetakeld na sussen ruzie
* Rust terug op en rondom azc-terrein Weert

Goede culinaire ontwikkeling in Limburg
Limburg heeft niets te klagen over de kwaliteit van de restaurants. Vier restaurants uit onze provincie hebben van Michelin namelijk een Bib Gourman gekregen. De restaurants in Heerlen, Nederweert en Maastricht hebben aangetoond dat ze voor voor maximaal 37 euro een 'kwaliteitsmaaltijd' van minimaal drie gangen kunnen serveren. Om welke restaurants het gaat? Lees hier meer.

Foto: Pexels

Kronenberger toegetakeld na sussen ruzie
Een bezoek aan het Slotconcert van Rowwen Hèze heeft voor een man uit Kronenberg een naar einde gekregen. Na afloop probeerde hij een ruzie tussen twee groepen te sussen. Dat moest hij bekopen met rake klappen. Hij raakte gewond. Lees hier meer.

Rust terug op en rondom azc-terrein Weert
De rust in de binnenstad en op en rondom het azc-terrein in Weert is teruggekeerd. Dat komt volgens burgemeester Heijmans mede doordat drie van de 26 zogenoemde aso-asielzoekers uitgezet zijn naar hun land van herkomst. Zeven van die groep verblijven wel nog op het oude kazerneterrein, maar houden zich volgens de burgervader nu gedeisd. Lees hier meer.

Een spandoek bij het asielzoekerscentrum in Weert
Foto: Weertdegekste

Meer Nederlandse toppers op Jumping Indoor
Paardenliefhebbers kunnen dit jaar hun hart ophalen met meer Nederlandse topruiters op Jumping Indoor Maastricht. Een van de deelnemers is
Harrie Smolers, de nummer 1 van de wereld, die naar het MECC komt eind november. Het is niet duidelijk of het gestegen prijzengeld bijdraagt aan een betere Nederlandse vertegenwoordiging. Lees hier meer.

Trek carnavalsoutfit en poncho uit de kast
De carnavalsoutfits kunnen weer uit de kast gepakt worden, want over drie dagen barst de 11devande11de in Maastricht los. Het is wel verstandig om ook een poncho of paraplu toe te voegen aan de kleurrijke kledij. Er wordt onstuimig weer voorspeld. Over het reizen hoeven geen zorgen gemaakt te worden: Arriva zet meer en extra lange treinen in. Lees hier meer.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen