Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Gewonde bij schietpartij op parkeerplaats discotheek

Geplaatst opmaandag 25 november 2019 - 11:57

Eén gewonde bij een schietpartij bij een discotheek, Venraynaar gewond bij ernstig ongeluk en er wordt weer drinkwater uit de Maas gehaald. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Weer drinkwater uit de Maas
Ruim drie weken nadat WML de drinkwaterwinning uit de Maas stop had gezet omdat er gif in bleek te zitten, is de waterwinning weer opgestart. De waarde van het gif zit inmiddels weer onder de maximale grens, waardoor er weer water uit de Maas gehaald kan worden voor drinkwater. Lees hier meer.

Venraynaar gewond bij ernstig ongeval
Bij een eenzijdig ongeluk is gisteravond net over de provinciegrens richting Maashees een 25-jarige man uit Venray gewond geraakt. De automobilist raakte van de weg en botste tegen meerdere bomen. Een trauma-arts werd opgeroepen voor medische assistentie. Lees hier meer.

ongeluk maashees venray venraynaar (25 nov 2019)
Foto: SK Media

Schietpartij bij discotheek
Op het parkeerterrein van een discotheek in Beek zijn vanochtend bij een ruzie tussen twee groepen rond 6:00 uur schoten gelost. Daarbij raakte één persoon gewond. In de uitgaansgelegenheid was op dat moment net een feest afgelopen. Van de schutter(s) ontbreekt nog ieder spoor. Lees hier meer.

Schietpartij Beek Mondial treinstation (25 nov 2019)
Foto: L1

Hoger beroep in zaak doodgereden Julie
De zaak tegen Jolanda P. (44) krijgt een staartje. Justitie gaat namelijk in hoger beroep tegen de lagere straf die de veroorzaakster van het ongeval kreeg. De Sittardse werd namelijk veroordeeld tot één jaar cel voor het doodrijden van studente Julie Hoofwijk (20), terwijl justitie 4,5 jaar gevangenisstraf had geëist. Lees hier meer.

Vlammen uit de motorkap
Een automobilist ontdekte bij thuiskomst dat zijn auto begon te roken. Hij kon nog net op tijd uitstappen, want snel daarna sloegen de vlammen al uit de motorkap. De auto werd door de brand flink beschadigd, maar er raakte gelukkig niemand gewond. Lees hier meer.

Autobrand Kerkeveldlaan Roermond (25 nov 2019)
Foto: Fer Traugott
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen