Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Gewond na botsing met hotel

Geplaatst opwoensdag 15 januari 2020 - 11:59

Duits drugstoerisme in Rimburg: controles politie, tientallen demonstranten bij bezoek staatssecretaris en automobilist gewond na botsing tegen hotel. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Duits drugstoerisme in Rimburg: controles politie
De politie heeft het vizier gericht op Duitse drugstoeristen in Rimburg. Het grensdorp wordt geteisterd door buitenlandse dealers. Lees hier meer.

Tientallen demonstranten bij bezoek staatssecretaris
Bij een werkbezoek van staatssecretaris Barbara Visser van Defensie aan de gemeente Beekdaelen is vanmorgen een protestactie geweest. De demonstranten eisen maatregelen tegen de geluidsoverlast die door de AWACS-vliegtuigen wordt veroorzaakt. De actievoerders van onder meer de vereniging Stop AWACS maakten lawaai met potten, pannen, fluitjes en andere materialen. Lees hier meer.

Protestactie Awacs (15 jan 2020)
Foto: L1 (Sjoerd van Heugten)

Asbest vrijgekomen bij brand Kerkrade
Bij de hooibrand die sinds gisteravond in Kerkrade woedt is asbest vrijgekomen. Op het dak van de oude schuur waar de brand was, lagen enkele asbestplaten. Lees hier meer.

Boerderijbrand Kerkrade (14 jan 2020)
Foto: Nifoma

Trendbreuk: meer misdrijven in Limburg
Voor het eerst in jaren is het aantal misdrijven in Limburg toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van de politie. Lees hier waardoor dat komt.

Demi Schuurs trekt zich terug in Adelaide
Tennisster Demi Schuurs heeft besloten niet meer in actie te komen in de kwartfinale van het WTA-toernooi van Adelaide. Ze geeft vanuit Australiƫ aan dat ze last heeft van haar rechterbeen en ze wil geen risico's nemen met het oog op de Australian Open. Lees hier meer.

Automobilist gewond na botsing tegen hotel
Een automobilist is woensdag naar het ziekenhuis gebracht nadat hij in Roermond tegen de gevel van een hotel botste. Vermoedelijke raakte hij onwel. Lees hier meer.

Botsing tegen hotel Roermond (15 jan 2020)
Foto: Fer Traugott
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen