Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Gewond na botsing met hotel

Geplaatst opwoensdag 15 januari 2020 - 11:59

Duits drugstoerisme in Rimburg: controles politie, tientallen demonstranten bij bezoek staatssecretaris en automobilist gewond na botsing tegen hotel. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Duits drugstoerisme in Rimburg: controles politie
De politie heeft het vizier gericht op Duitse drugstoeristen in Rimburg. Het grensdorp wordt geteisterd door buitenlandse dealers. Lees hier meer.

Tientallen demonstranten bij bezoek staatssecretaris
Bij een werkbezoek van staatssecretaris Barbara Visser van Defensie aan de gemeente Beekdaelen is vanmorgen een protestactie geweest. De demonstranten eisen maatregelen tegen de geluidsoverlast die door de AWACS-vliegtuigen wordt veroorzaakt. De actievoerders van onder meer de vereniging Stop AWACS maakten lawaai met potten, pannen, fluitjes en andere materialen. Lees hier meer.

Protestactie Awacs (15 jan 2020)
Foto: L1 (Sjoerd van Heugten)

Asbest vrijgekomen bij brand Kerkrade
Bij de hooibrand die sinds gisteravond in Kerkrade woedt is asbest vrijgekomen. Op het dak van de oude schuur waar de brand was, lagen enkele asbestplaten. Lees hier meer.

Boerderijbrand Kerkrade (14 jan 2020)
Foto: Nifoma

Trendbreuk: meer misdrijven in Limburg
Voor het eerst in jaren is het aantal misdrijven in Limburg toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van de politie. Lees hier waardoor dat komt.

Demi Schuurs trekt zich terug in Adelaide
Tennisster Demi Schuurs heeft besloten niet meer in actie te komen in de kwartfinale van het WTA-toernooi van Adelaide. Ze geeft vanuit Australië aan dat ze last heeft van haar rechterbeen en ze wil geen risico's nemen met het oog op de Australian Open. Lees hier meer.

Automobilist gewond na botsing tegen hotel
Een automobilist is woensdag naar het ziekenhuis gebracht nadat hij in Roermond tegen de gevel van een hotel botste. Vermoedelijke raakte hij onwel. Lees hier meer.

Botsing tegen hotel Roermond (15 jan 2020)
Foto: Fer Traugott
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen