Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Gevonden honden mogelijk door geweld omgekomen

Geplaatst opdinsdag 29 december 2020 - 12:07

Twee dode honden gevonden in Schinveld, Born massaal in actie voor ernstige zieke Daan en 2020 in foto's. Dit en meer in de 1Lunch.

Twee dode honden gevonden in Schinveld
De Dierenpolitie Limburg vraagt op Facebook om informatie over twee dode honden in Schinveld. Het gaat om twee teefjes. Ze werden zondagavond door wandelaars gevonden bij de Munsterweg. Volgens een medewerker van de Dierenambulance zijn de honden mogelijk door geweld om het leven gekomen. De politie kan daar nog niks over zeggen. Lees hier meer.

Born massaal in actie voor ernstig zieke Daan
Inwoners van Born zijn massaal in actie gekomen om een levensreddende operatie, die 130.000 euro kost, voor de 13-jarige Daan Lahaye te bekostigen. Lahaye lijdt aan een zeldzame aandoening (CCI/AAI), waardoor hij allergisch is geworden voor zwaartekracht. Lees hier meer.

DAAN
Daan Lahaye ligt ziek op bed met zijn ouders Marcel en Nicole Lahaye en de mede-oprichter van de stichting 'Samen Voor Daan'.

Voorlopig geen derde coffeeshop in Heerlen
De gemeente Heerlen gaat het aantal coffeeshops binnen de gemeentegrenzen voorlopig niet uitbreiden van twee naar drie. Dat heeft burgemeester Roel Wever aan de gemeenteraad laten weten. Het gemeentelijk beleid staat weliswaar drie coffeeshops toe, maar een derde wiettent krijgt voorlopig geen vergunning van de burgemeester. Lees hier meer.

Op korte afstanden van grens geen negatieve coronatest nodig
De meeste reizigers die vanuit het buitenland naar Nederland reizen, moeten vanaf dinsdag een negatieve COVID-19 testuitslag die niet ouder is dan 72 uur laten zien, voordat ze ons land in mogen. Arriva laat weten dat dit echter niet hoeft op korte afstanden. Lees hier meer.

Een onverwacht bewogen 2020 in foto's
Het jaar 2020 zit er bijna op. Een jaar waarin de Peel in brand stond, er liefde was voor de hardwerkende zorg, er toch nog topsport te zien was en waarin er een uitspraak kwam in de zaak rondom Nicky Verstappen. Bekijk het bewogen jaar 2020 samengevat in foto's.

Brand peel
Track '88
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen