Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: 'Gelieve de dikke dieren niet te voeren'

Geplaatst opmaandag 25 mei 2020 - 11:56

Wederom brand in zendmast, zonnig en warm pinksterweekend op komst en boete voor illegale crossers. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Koppel uit Temptation Island verwacht baby
Gianni en Melissa uit Temptation Island verwachten in december hun eerste kindje. Dat maakte het Weerter koppel op Instagram bekend. "Ik kan niet uitleggen hoe blij ik ben dat ik dit nieuws kan delen. We worden vader en moeder", schrijft Gianni. Lees hier meer.

Brand in zendmast
In een zendmast in Roermond heeft vannacht brand gewoed. De politie is een onderzoek gestart om te achterhalen waardoor de zendmast vlam vatte. Er wordt rekening gehouden met brandstichting. Lees hier meer.

Video: Fer Traugott

Zonnig en warm pinksterweekend
In het pinksterweekend wordt het warm en zonnig weer. De temperatuur loopt de komende dagen geleidelijk op en zal tegen het weekend op zo'n 25 graden uitkomen. Daarmee wordt het zomers warm als maandag de terrassen voor het eerst in maanden weer open mogen. Lees hier meer.

Boete voor illegale crossers
In Landgraaf zijn zondag wederom drie crossers tegen de lamp gelopen. Ze raceten achter de slagboom van Groeve de Groot, terwijl dat verboden is. De illegale crosspartij heeft ze een boete van 95 euro opgeleverd. Lees hier meer.

illegale motorcross motorcrossers zandgroeve Abdissenboschweg Landgraaf (20 apr 2020)
Eind april werden ook al tientallen motorcrossers beboet in de groeve.
Foto: Facebook Politie Brunssum-Landgraaf

Voederverbod: geiten te dik
Bij de dierenweide van 't Superweike in Belfeld mogen bezoekers de dieren niet meer voeren. Vanwege de coronacrisis is het daar drukker dan normaal. De dieren zijn daardoor inmiddels overvoerd. Bezoekers wordt daarom vriendelijk verzocht geen brood of groenten meer aan de dieren te geven. Lees hier meer.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen