Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Gaat Tom tijd terugwinnen tijdens tijdrit?

Geplaatst opdinsdag 22 mei 2018 - 12:00

* Autodief trekt vrouw uit auto
* Stationspianist gaat voor nieuw record
* Kerk vernield door donderslag

Autodief trekt vrouw uit auto
Een autodief heeft geprobeerd een auto te stelen terwijl een moeder en haar kind nog in het voertuig zaten. Daarbovenop sleurde hij de vrouw ook nog eens uit de auto, waarop zij begon te schreeuwen en de man op de vlucht sloeg. Hij is nog niet in de boeien geslagen. Lees hier meer.

Stationspianist gaat voor nieuw record
Treinreizigers werden vanmorgen op het station in Maastricht ontspannen wakker met de muzikale noten van Hans Jansen. Voor de stationspianist was het echter alles behalve ontspannen. Hij reist vandaag langs 16 stations om het record pianospelen op treinstations te zetten. Lees hier meer.

Foto: L1/Riël Linssen

Kerk vernield door donderslag
Een kerkgebouw in Venlo is gisteravond flink beschadigd door het onweer. Bij de Heilig Hartkerk aan de Straelseweg vielen de bakstenen en dakpannen naar beneden en ook het kruis op de kerk overleefde de donderslag niet. Lees hier meer.

Woning Roggel volledig uitbrand
De brandweer in Roggel is dinsdagmorgen uitgerukt voor een fikse woningbrand in Roggel. Even leek het er op dat het vuur zou overslaan naar een naastgelegen woning, maar dat werd voorkomen. De woning daarentegen is volledig uitgebrand. Lees hier meer.

Foto: Fer Traugott

Gaat Tom tijd terugwinnen tijdens belangrijke tijdrit?
Tom Dumoulin heeft vandaag de kans om tijd terug te winnen op rozetruidrager Simon Yates. In de zestiende etappe van de Ronde van Italië moeten de renners een individuele tijdrit rijden, iets wat een specialiteit is van de kopman van Team Sunweb. Echter verwacht Dumoulin niet te veel van de rit. De rit is vanmiddag vanaf 16:25 uur live te volgen bij 1Limburg. Lees hier meer.

Aanmoedigen voor Tom Dumoulin op het wegdek vlak voor de finish van de tijdrit.
Foto: Frank Moonen

Diefstal en vernielingen door hangjongeren Brunssum
Een specifieke groep hangjongeren bezorgt Brunssum veel overlast. Vooral in het centrum zouden de jongeren vaak onrust veroorzaken. Het gaat hierbij om diefstal en vernielingen. Om de jongeren aan te pakken, hoopt de gemeente dat winkeliers camerabeelden wil delen. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen