Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Gaat Tom tijd terugwinnen tijdens tijdrit?

Geplaatst opdinsdag 22 mei 2018 - 12:00

* Autodief trekt vrouw uit auto
* Stationspianist gaat voor nieuw record
* Kerk vernield door donderslag

Autodief trekt vrouw uit auto
Een autodief heeft geprobeerd een auto te stelen terwijl een moeder en haar kind nog in het voertuig zaten. Daarbovenop sleurde hij de vrouw ook nog eens uit de auto, waarop zij begon te schreeuwen en de man op de vlucht sloeg. Hij is nog niet in de boeien geslagen. Lees hier meer.

Stationspianist gaat voor nieuw record
Treinreizigers werden vanmorgen op het station in Maastricht ontspannen wakker met de muzikale noten van Hans Jansen. Voor de stationspianist was het echter alles behalve ontspannen. Hij reist vandaag langs 16 stations om het record pianospelen op treinstations te zetten. Lees hier meer.

Foto: L1/Riël Linssen

Kerk vernield door donderslag
Een kerkgebouw in Venlo is gisteravond flink beschadigd door het onweer. Bij de Heilig Hartkerk aan de Straelseweg vielen de bakstenen en dakpannen naar beneden en ook het kruis op de kerk overleefde de donderslag niet. Lees hier meer.

Woning Roggel volledig uitbrand
De brandweer in Roggel is dinsdagmorgen uitgerukt voor een fikse woningbrand in Roggel. Even leek het er op dat het vuur zou overslaan naar een naastgelegen woning, maar dat werd voorkomen. De woning daarentegen is volledig uitgebrand. Lees hier meer.

Foto: Fer Traugott

Gaat Tom tijd terugwinnen tijdens belangrijke tijdrit?
Tom Dumoulin heeft vandaag de kans om tijd terug te winnen op rozetruidrager Simon Yates. In de zestiende etappe van de Ronde van Italië moeten de renners een individuele tijdrit rijden, iets wat een specialiteit is van de kopman van Team Sunweb. Echter verwacht Dumoulin niet te veel van de rit. De rit is vanmiddag vanaf 16:25 uur live te volgen bij 1Limburg. Lees hier meer.

Aanmoedigen voor Tom Dumoulin op het wegdek vlak voor de finish van de tijdrit.
Foto: Frank Moonen

Diefstal en vernielingen door hangjongeren Brunssum
Een specifieke groep hangjongeren bezorgt Brunssum veel overlast. Vooral in het centrum zouden de jongeren vaak onrust veroorzaken. Het gaat hierbij om diefstal en vernielingen. Om de jongeren aan te pakken, hoopt de gemeente dat winkeliers camerabeelden wil delen. Lees hier meer.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen