Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: gaat ParkCity Live uitbreiden?

Geplaatst opmaandag 18 juli 2016 - 11:54

* ParkCity Live doet het goed
* Voortvluchtige Luxemburger in de kraag gevat
* Meesterknecht Poels boezemt angst in

Extra dag ParkCity Live?
Het was nog nooit zo druk op ParkCity Live als afgelopen weekend. Het festival in het centrum van Heerlen trok een recordaantal bezoekers en denkt zelfs aan uitbreiden. Meer bezoekers is op de huidige locatie niet mogelijk, maar als het aan festivaldirecteur Hans Paul Nieskens ligt, komt er volgend jaar een extra dag bij.

Voortvluchtige Luxemburger opgepakt
Een 22-jarige man uit Luxemburg is gisteravond laat aangehouden in Gronsveld. Hij was even daarvoor op de A2 betrokken geweest bij een ongeluk, maar ging er toen vandoor. In eerste instantie werd alleen de zwaar beschadigde wagen terug gevonden, maar met behulp van een politiehond kon ook de voortvluchtige Luxemburger niet veel later worden ingerekend.

Vrezen voor meesterknecht
Met twee weken Tour de France achter de kiezen is er niet alleen veel aandacht voor de man in het geel, Chris Froome, maar ook voor zijn meesterknecht. Wielrenner Wout Poels uit Blitterswijck boezemt menigeen in het peloton angst in.

Steekpartij Geleen
Wat gebeurde er precies op het kamp aan het Hazepad in Geleen in oktober vorig jaar? Een 33-jarige vrouw uit Sittard zou er drie mensen hebben neergestoken, maar handelde ze uit noodweer of niet? Vandaag moet de vrouw zich verantwoorden voor de rechter.

Pokémonborden gestolen
De speciale verkeersborden die de organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse heeft laten maken om problemen met Pokémonjagers te voorkomen, zijn allemaal gestolen. Toch kan de directeur van de Vierdaagsefeesten er wel de lol van inzien: "Ik vind het eigenlijk wel leuk."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen