Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: gaat ParkCity Live uitbreiden?

Geplaatst opmaandag 18 juli 2016 - 11:54

* ParkCity Live doet het goed
* Voortvluchtige Luxemburger in de kraag gevat
* Meesterknecht Poels boezemt angst in

Extra dag ParkCity Live?
Het was nog nooit zo druk op ParkCity Live als afgelopen weekend. Het festival in het centrum van Heerlen trok een recordaantal bezoekers en denkt zelfs aan uitbreiden. Meer bezoekers is op de huidige locatie niet mogelijk, maar als het aan festivaldirecteur Hans Paul Nieskens ligt, komt er volgend jaar een extra dag bij.

Voortvluchtige Luxemburger opgepakt
Een 22-jarige man uit Luxemburg is gisteravond laat aangehouden in Gronsveld. Hij was even daarvoor op de A2 betrokken geweest bij een ongeluk, maar ging er toen vandoor. In eerste instantie werd alleen de zwaar beschadigde wagen terug gevonden, maar met behulp van een politiehond kon ook de voortvluchtige Luxemburger niet veel later worden ingerekend.

Vrezen voor meesterknecht
Met twee weken Tour de France achter de kiezen is er niet alleen veel aandacht voor de man in het geel, Chris Froome, maar ook voor zijn meesterknecht. Wielrenner Wout Poels uit Blitterswijck boezemt menigeen in het peloton angst in.

Steekpartij Geleen
Wat gebeurde er precies op het kamp aan het Hazepad in Geleen in oktober vorig jaar? Een 33-jarige vrouw uit Sittard zou er drie mensen hebben neergestoken, maar handelde ze uit noodweer of niet? Vandaag moet de vrouw zich verantwoorden voor de rechter.

Pokémonborden gestolen
De speciale verkeersborden die de organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse heeft laten maken om problemen met Pokémonjagers te voorkomen, zijn allemaal gestolen. Toch kan de directeur van de Vierdaagsefeesten er wel de lol van inzien: "Ik vind het eigenlijk wel leuk."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen