Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Fietsers dreigen tegen de lamp te lopen in Heerlen

Geplaatst opvrijdag 29 mei 2020 - 12:01

Strandbuggy uitgebrand onder brug, onderzoek fataal ongeval kan nog maanden duren en LVK 2021 is een feit. Dit en meer in de 1Lunch.

Einde imposante carrière Verhaegh nabij?
Paul Verhaegh verwacht dat hij zijn laatste wedstrijd in het betaald voetbal heeft gespeeld. "Het is voor 99 procent zeker dat ik stop", zegt de voormalig international uit Kronenberg vrijdag tegen TC Tubantia. Lees hier meer.

Strandbuggy uitgebrand
Vandalen hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een grote, tweepersoons off the road buggy in brand gestoken in de Sittardse wijk Europapark. Dat gebeurde rond 01:30 uur op het wandel- en fietspad Grote Kemperkoul. Lees hier meer.

Uitgebrande strandbuggy Sittard (29 mei 2020)
Foto: L1

Oeps: lantaarnpaal op fietspad
Bij de reconstructie van de Parallelweg in Heerlen ter hoogte van de aansluiting op de stadsautoweg N281 is iets niet helemaal goed gegaan. Een lichtmast is daar midden op de fietsstrook geplaatst. Lees hier meer.

Lantaarnpaal op fietspad, Parallelweg Heerlen (29 mei 2020)
Foto: Twitter Ron Meyer

Onderzoek fataal ongeval gaat nog maanden duren
Het onderzoek naar het dodelijke ongeluk in Reuver waarbij een twaalfjarig meisje om het leven kwam, gaat mogelijk nog maanden duren. De politie hoopte nu al een compleet beeld te hebben van het ongeval. Dat is vooralsnog niet gelukt, bevestigt een politiewoordvoerster tegenover L1. Lees hier meer.

Volgend jaar komt er een LVK
Het bestuur van de Stichting Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer heeft beslist dat de editie in 2021 gewoon doorgaat. Hoe en wat wordt binnenkort bekendgemaakt. Lees hier meer.

LVK_HD
Foto: L1

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen