Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Fans geven Ricksen financieel steuntje in de rug

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 11:56

De politie heeft een man (27) aangehouden voor de aanrijding in America, bezoekers van Bospop in Weert en het OLS in Sevenum moeten dit weekend rekening houden met een nat pak en Schotse fans zijn een actie gestart voor de vrouw van oud-voetballer Fernando Ricksen. Dit en meer in onze 1Lunch.

Man aangehouden voor doodrijden 82-jarige vrouw
De politie heeft een man (27) aangehouden voor de aanrijding in America die een 82-jarige vrouw het leven kostte. Hij reed ook haar echtgenoot (82) aan. Het echtpaar was donderdagavond aan het fietsen, toen de twintiger ze aanreed. De man overleefde het ongeval op de Zwarte Plakweg. Lees hier meer.

Foto: 112VenloNieuws

Politie valt Maastrichts pand binnen: vier arrestaties
De politie heeft vanmorgen vier mensen gearresteerd in Maastricht. Een arrestatieteam viel een pand in, waar deze mensen van hun bed werden gelicht. Het voorval vond plaats in de Ambyerstraat Zuid. Lees hier meer.

Foto: L1

Schotse fans zamelen geld in voor Ricksen en zijn vrouw
Schotse fans zijn een actie gestart om de vrouw van oud-voetballer Fernando Ricksen een financieel steuntje in de rug te geven. Inmiddels is een bedrag van ruim 2000 pond opgehaald via een crowdfundingsactie. Lees hier meer.

Dode gevonden op plein in Maastricht
Op het Mercatorplein bij winkelcentrum Brusselsepoort in Maastricht is vrijdagochtend een dode gevonden. Het lichaam werd rond 7:00 uur gevonden. Lees hier meer.

Foto: L1

Bospop en OLS-weekend begint met regen- en onweersbuien
Bezoekers van Bospop in Weert en het OLS in Sevenum moeten dit weekend rekening houden met een nat pak. Vrijdag barst het driedaagse muziekfestival in Weert los. Volgens Meteo Limburg trekken er in de loop van de middag enkele regen- en onweersbuien over onze provincie. Lees hier meer.

Foto: Wesley van Bree

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen