Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Fans geven Ricksen financieel steuntje in de rug

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 11:56

De politie heeft een man (27) aangehouden voor de aanrijding in America, bezoekers van Bospop in Weert en het OLS in Sevenum moeten dit weekend rekening houden met een nat pak en Schotse fans zijn een actie gestart voor de vrouw van oud-voetballer Fernando Ricksen. Dit en meer in onze 1Lunch.

Man aangehouden voor doodrijden 82-jarige vrouw
De politie heeft een man (27) aangehouden voor de aanrijding in America die een 82-jarige vrouw het leven kostte. Hij reed ook haar echtgenoot (82) aan. Het echtpaar was donderdagavond aan het fietsen, toen de twintiger ze aanreed. De man overleefde het ongeval op de Zwarte Plakweg. Lees hier meer.

Foto: 112VenloNieuws

Politie valt Maastrichts pand binnen: vier arrestaties
De politie heeft vanmorgen vier mensen gearresteerd in Maastricht. Een arrestatieteam viel een pand in, waar deze mensen van hun bed werden gelicht. Het voorval vond plaats in de Ambyerstraat Zuid. Lees hier meer.

Foto: L1

Schotse fans zamelen geld in voor Ricksen en zijn vrouw
Schotse fans zijn een actie gestart om de vrouw van oud-voetballer Fernando Ricksen een financieel steuntje in de rug te geven. Inmiddels is een bedrag van ruim 2000 pond opgehaald via een crowdfundingsactie. Lees hier meer.

Dode gevonden op plein in Maastricht
Op het Mercatorplein bij winkelcentrum Brusselsepoort in Maastricht is vrijdagochtend een dode gevonden. Het lichaam werd rond 7:00 uur gevonden. Lees hier meer.

Foto: L1

Bospop en OLS-weekend begint met regen- en onweersbuien
Bezoekers van Bospop in Weert en het OLS in Sevenum moeten dit weekend rekening houden met een nat pak. Vrijdag barst het driedaagse muziekfestival in Weert los. Volgens Meteo Limburg trekken er in de loop van de middag enkele regen- en onweersbuien over onze provincie. Lees hier meer.

Foto: Wesley van Bree

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen