Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Ernstig ongeluk A73 eist twee levens

Geplaatst opvrijdag 13 september 2019 - 12:00

Woningen Limburg weer meer waard, advocaat gaat Area51-YouTubers helpen en deuren zwembad blijven dicht na brand. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Woningen Limburg weer meer waard
In Limburg is de WOZ-waarde van huizen met 5 procent gestegen. Maar die blijft nog steeds achter op de rest van Nederland. De gemiddelde waarde van een doorsnee Limburgse woning kwam op 1 januari uit op 200.000 euro. Bekijk hier wat de WOZ-waarde in jouw gemeente is.

Advocaat gaat Area51-YouTubers helpen
De twee YouTubers die dinsdag werden opgepakt voor het betreden van het Amerikaanse Area 51 zijn vrij, maar er wacht hen nog een rechtszaak. Ties Granzier uit Linne en Govert Sweep uit Boxmeer hebben een advocaat uit Las Vegas in de arm genomen. En dat is volgens de Brabander een 'heel goede'. Lees hier meer.

Area 51 alien VS Nevada
Foto: iStock

Groot deel A73 heel weekend dicht door werkzaamheden
Een groot deel van de snelweg A73 tussen Venlo en Maasbracht dit weekend in beide richtingen dicht. Dat is vanwege werkzaamheden aan de tunnels en het asfalt. De snelweg is van vrijdag 21:00 uur tot en met maandag 5:00 uur afgesloten vanaf knooppunt Het Vonderen tot afrit Beesel. Lees hier meer.

Deuren zwembad blijven dicht na brand
Baantjes trekken in zwembad de Berkel in Horst kan de komende dagen even niet. Dat heeft te maken met een brand die gisteravond heeft gewoed in de machinekamer. De meterkast heeft door de brand veel schade opgelopen en daardoor kunnen de deuren niet direct geopend worden. Lees hier meer.

Brand zwembad de Berkel in Horst - 12 sep 2019
Foto: 112VenloNieuws

Limburgse kliniek voor verslaafden heeft het moeilijk
GGZ-instelling Vincere Groep BV heeft faillissement aangevraagd. Aan de medewerkers is gevraagd om voorlopig door te blijven werken, in het belang van de cliënten. Bestuurders Robert Driessen en Hein de Bie waren vrijdag niet bereikbaar voor commentaar. Lees hier meer.

Ernstig ongeluk A73 eist twee levens
Op de A73 bij Belfeld zijn vanochtend twee doden gevallen bij een ernstig eenzijdig ongeluk. Het gaat om de bestuurder van een busje en een passagier. Ook raakten drie inzittenden zwaargewond, van wie één met een traumahelikopter naar het ziekenhuis is gebracht. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen