Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Er is liefde na de dood

Geplaatst opvrijdag 14 februari 2020 - 12:01

Tiener opgepakt voor de gewapende overval op een snackbar, liefde overwint op vijftig manieren de dood en we gaan veel meer betalen voor het waterschap. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Bedreigd om parlementair onderzoek
De getuigenis bij de parlementaire onderzoekscommissie over salafistische praktijken bij de Al-Houda-moskee in Geleen, blijft niet onbeantwoord. Abdallah Laaouej en Hajer Harzi zijn bedreigd. Harzi is daarvoor ook naar de politie gestapt. Lees verder...

Tiener opgepakt voor gewapende overval
Vanochtend vroeg heeft de politie een 17-jarige jongen uit Sittard opgepakt voor de gewapende overval op een snackbar in zijn woonplaats. De overvaller sloeg woensdagavond toe. Hij bedreigde het personeel met een mes en vluchtte vervolgens met een onbekend geldbedrag. Lees hier meer.

Overval frituur Sittard (12 feb 2020)
Foto: Track '88

Waterschap flink duurder
Limburgers moeten dit jaar flink dieper in de buidel tasten voor de waterschapsheffingen. Huishoudens betalen bijna 12 procent meer. Ook voor een boerenbedrijf liggen de heffingen hoger; ze betalen ruim 14 procent meer dan vorig jaar. Toch betalen we hier in de provincie nog steeds minder dan elders in het land. Lees hier waarom de tarieven omhoog zijn gegaan.

Liefde overwint de dood in Kerkrade
Een ring gemaakt van de tranen van je geliefde, een afstandsbediening die ook na het laatste vaarwel een andere zender opzet en appen met je overleden partner. Drie van de 50 manieren waarop liefde sterker is dan de dood, in het Design Museum Cube in Kerkrade. Lees meer...

Video: L1

Kopstukken drugszaak mogelijk op vrije voeten
De kans is reëel dat de kopstukken van een Albanees drugsnetwerk op vrije voeten komen. Deze verdachten wachten al geruime tijd op ontwikkeling in hun zaak, maar die blijft uit. Dat opent mogelijk hun celdeur. Lees verder...

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen