Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Een spaarpotje voor Roda

Geplaatst opmaandag 13 mei 2019 - 11:55

Verdachte steekincident Mondriaan langer vast, Eijer zwaait af als trainer en DSM betaalt miljoenen voor overname. Dit en meer in onze 1Lunch...

Eijer zwaait af als trainer van Fortuna Sittard
Fortuna Sittard moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. René Eijer (56), de huidige oefenmeester van de promovendus, neemt na het huidige seizoen afscheid. Eijer heeft last van MS, een chronische aandoening aan het centrale zenuwstelsel. Lees meer.

Verdachte steekincident Mondriaan langer vast
De 51-jarige man die verdacht wordt van de steekpartij bij GGZ-instelling Mondriaan in Maastricht, op woensdag 8 mei, blijft langer vastzitten. Dat heeft de rechtbank besloten. Lees meer.

Foto: L1/ Frank Moonen

DSM betaalt miljoenen voor overname in India
DSM heeft de plastic-ontwikkelingsafdeling van SRF Ltd. uit India overgenomen. Het onderdeel ontwikkelt en produceert speciale soorten plastic voor de auto- en elektronica-industrie. DSM betaalt 38 miljoen euro voor het onderdeel. Lees hier meer.

Foto: DSM

Leerlingen zamelen elektrische apparaten in om te recyclen
Ken jij iemand die meedoet? Leerlingen van elf basisscholen in Zuid-Limburg gaan vanaf maandag vier weken lang zoveel mogelijk elektrische apparaten verzamelen die gerecycled kunnen worden. Lees meer.

Politiek: 'Soort reservepotje voor als Roda JC failliet gaat'
De Kerkraadse politiek wil dat de gemeente een soort reservepotje gaat aanleggen voor het geval Roda JC failliet gaat. Als dat namelijk gebeurt en er komt geen nieuwe huurder dan zit de gemeente als eigenaar van het stadion met een strop van 19 miljoen euro. Dat is het bedrag dat nog niet is afgelost.

Foto: L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen