Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Dumoulin toch van start

Geplaatst opwoensdag 15 mei 2019 - 11:15

Dumoulin gaat alsnog van start in de Ronde van Italië, rechter beslist over het voorarrest van Thijs H. en politie neemt bij controle elf wapens en auto in beslag. Dit en meer, vandaag op het menu van onze 1Lunch...

Rechter beslist over voorarrest van Thijs H.
De 27-jarige Thijs H., die wordt verdacht van het ombrengen van drie wandelaars in Den Haag en Heerlen, hoort vandaag of hij in voorarrest moet blijven. Thijs H. kwam om 10:15 uur aan bij de rechtbank. Lees meer.

Foto: Track '88/Politie

Politie neemt bij controle elf wapens en auto in beslag
Bij een controle van de politie in samenwerking met de gemeente Sittard-Geleen zijn vandaag in Geleen onder meer elf wapens en een auto in beslag genomen. Verschillende locaties in Geleen werden gecontroleerd, meldt de politie op Instagram. Lees meer.

Foto: iStock

Raad van State: Groen licht voor sneltram Hasselt-Maastricht
De sneltram Hasselt-Maastricht heeft groen licht gekregen van de Raad van State. Daarmee komt de nieuwe verbinding er zo goed als zeker. Lees meer.

Animatie De Lijn

Ere-Zilveren Reissmicrofoon voor Felix Meurders
Journalist en presentator Felix Meurders uit Maastricht krijgt de Ere-Zilveren Reissmicrofoon. Juryvoorzitter Vincent Bijlo maakte het nieuws in Met het Oog op Morgen bekend. De oeuvreprijs wordt incidenteel uitgereikt aan radiomakers, programma's, of instellingen met een grote staat van dienst. Lees meer.

Foto: ANP

Tom Dumoulin toch van start in vijfde etappe Giro
Tom Dumoulin gaat toch van start in de vijfde etappe van de Ronde van Italië. Hoewel zijn kansen op een tweede eindzege in deze editie nihil zijn geworden, is er toch voor gekozen om door te gaan. Lees meer.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen