Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Duizend feestvierende jongeren weggestuurd

Geplaatst opdonderdag 9 september 2021 - 12:01

Code geel voor Limburg, groen licht voor afgeslankte kermis in Weert en duizend overlast gevende jongeren in Maastricht. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Feestende jeugd op verschillende plekken weggestuurd in Maastricht
Ongeveer duizend jongeren hebben woensdagavond op meerdere plekken in Maastricht voor overlast gezorgd. De feestvierende jeugd die uit het Stadspark is weggestuurd, is eerder op de avond ook al verzocht om de Sint Pietersberg te verlaten. Lees hier meer.

Code geel voor heel Limburg
Grote kans dat Limburg donderdag te maken krijgt met regen- en onweersbuien, met windstoten en met hagel. Reden voor het KNMI om voor de hele provincie Code Geel af te kondigen. Lees hier meer.

extreem weer, onweer, hagel, windstoten, code geel (stock)
Code geel zondagavond
Foto: iStock

Geen celstraf voor Bandidos-schutter
Theo van M. (61) hoeft niet de cel in voor het schieten op leden van motorclub Bandidos. Het kwam in mei 2015 tot een confrontatie tussen een groep Bandidos en leden van de rivaliserende club Red Devils. Lees hier meer.

Weerter kermis binnen coronarichtlijnen duurder dan gedacht
De afgeslankte kermis van Weert kost de gemeente meer dan geraamd. De 257.000 euro aan extra kosten voor kermis zorgen naar schatting voor een tekort van 122.000 euro voor de begroting. Niettemin heeft de raad het benodigde geld beschikbaar gesteld om de kermis, verdeeld over drie in plaats van de gebruikelijke zeven kermispleinen, door te laten gaan. Lees hier meer.

Kermis Weert (29 sep 2019)
Foto: L1

Cameratoezicht plein Panningen verlengd
Het cameratoezicht op het Pastoor Huijbenplein in Panningen is opnieuw verlengd. De camera’s moeten voorkomen dat de Poolse supermarkt opnieuw doelwit wordt van vernieling en brandstichting. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen