Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Droog stemmen op waterschap en provincie

Geplaatst opwoensdag 20 maart 2019 - 12:00

* Mercedes vliegt uit de bocht: enorme ravage volgt
* Jeugd van Tegenwoordig en Duitse dj op Solar Weekend
* Zwangere vrouw met geweld beroofd van telefoon

Mercedes vliegt uit de bocht: enorme ravage volgt
Dinsdagavond is beroerd afgelopen voor de bestuurder van een zwarte Mercedes. Deze vloog uit de bocht en eindigde in de vangrail. Daar bleef het niet bij; in de daaropvolgende opstopping reed een vrachtwagen op een personenauto. Lees hier meer.

Foto: Nederweert24

Jeugd van Tegenwoordig en Duitse dj op Solar Weekend
Solar Weekend heeft voor de vijftiende editie van het festival de eerste namen bekend gemaakt. Eén van de acts die het podium zal bestijgen in Roermond, is de Jeugd van Tegenwoordig. Lees hier meer.

Tom Dumoulin aanvoerder Sunweb in Hammer Series
De organisatie van de internationale wielerwedstrijd Hammer Series introduceert dit jaar voor het eerst teamcaptains. Alle deelnemende ploegen hebben een aanvoerder aangewezen. Voor Sunweb is dat Tom Dumoulin. Deze leiders nemen het voortouw in de wedstrijd maar zijn ook ambassadeur van het team buiten de wedstrijd om. Lees hier meer.

Zwangere vrouw met geweld beroofd van telefoon
In Maastricht is dinsdagmiddag een zwangere vrouw met geweld beroofd van haar telefoon. Binnen een half uur werd er een verdachte aangehouden. Dat meldt de politie op Facebook. Het voorval vond plaats op de Capucijnerstraat. Politie ging direct opvallend én onopvallend op zoek naar een verdachte. Lees hier meer.

Ben jij al gaan stemmen?
We mogen deze woensdag weer naar de stembus; dit keer voor de Provinciale Staten en de waterschappen. Volg hier live de verkiezingen.

Geen paraplu nodig tijdens Provinciale Statenverkiezingen
De weersgoden zijn stemmend Limburg woensdag tijdens de Provinciale Statenverkiezingen goedgezind. Volgens Meteo Limburg is er overdag veel bewolking, maar hoeft de paraplu niet uitgeschoven te worden onderweg naar de stembussen. Lees hier meer.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen