Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Driewieler bereikt veilig de vluchtstrook

Geplaatst opdinsdag 31 juli 2018 - 11:57

* Vrouw steekt man neer en wordt opgepakt
* Leiding gesprongen: deel Gulpen zonder water
* Ernstig zieke Timothy (7) thuis overleden

Steekpartij Horst: vrouw steekt man neer en wordt opgepakt
Bij een steekpartij in Horst is gisteravond laat een man gewond geraakt. Het incident gebeurde even na 23:00 uur op de Herstraat. Volgens de politie kregen een man en een vrouw ruzie met elkaar. De vrouw heeft de man tijdens de ruzie neergestoken. Hij raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. Lees hier meer.

Foto: SK-Media

Leiding gesprongen: deel Gulpen zonder water
In het centrum van Gulpen zorgt een waterleidingbreuk vanochtend voor problemen. Rond 08:00 uur ontstond bij een leiding nabij de Rijksweg een lekkage. Lees hier meer.

Ernstig zieke Timothy (7) thuis overleden
De zevenjarige Timothy Witpeerd uit Heerlen is gisteravond overleden. De jongen had een tumor op zijn hersenstam en onderging een speciale chemokuur in Mexico. Hij overleed thuis. Lees hier meer.

Driewieler bereikt veilig vluchtstrook van snelweg
Op de snelweg zul je normaal gesproken geen driewieler tegenkomen, maar op de A73 was het vanochtend dan toch zover: een automobilist zag daar plotseling één van de vier wielen onder diens auto uit rollen. De bestuurder wist het voertuig veilig aan de kant te zetten. Lees hier meer.

Foto: 1Limburg / Weginspecteur Ron (Twitter)

Dode gevonden in auto in Bergen
In Bergen is een dode gevonden in een auto. Het lichaam werd vanochtend even na 10:00 uur ontdekt in een voertuig dat geparkeerd stond op een parkeerplaats aan de Raadhuisstraat. Daar liggen onder meer het gemeentehuis en een supermarkt. Lees hier meer.

Foto: SK-Media

Geniet nog even na van de prestaties van Tom. Bekijk onze tijdlijn van Tom Dumoulin in de Tour.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen