Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Driewieler bereikt veilig de vluchtstrook

Geplaatst opdinsdag 31 juli 2018 - 11:57

* Vrouw steekt man neer en wordt opgepakt
* Leiding gesprongen: deel Gulpen zonder water
* Ernstig zieke Timothy (7) thuis overleden

Steekpartij Horst: vrouw steekt man neer en wordt opgepakt
Bij een steekpartij in Horst is gisteravond laat een man gewond geraakt. Het incident gebeurde even na 23:00 uur op de Herstraat. Volgens de politie kregen een man en een vrouw ruzie met elkaar. De vrouw heeft de man tijdens de ruzie neergestoken. Hij raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. Lees hier meer.

Foto: SK-Media

Leiding gesprongen: deel Gulpen zonder water
In het centrum van Gulpen zorgt een waterleidingbreuk vanochtend voor problemen. Rond 08:00 uur ontstond bij een leiding nabij de Rijksweg een lekkage. Lees hier meer.

Ernstig zieke Timothy (7) thuis overleden
De zevenjarige Timothy Witpeerd uit Heerlen is gisteravond overleden. De jongen had een tumor op zijn hersenstam en onderging een speciale chemokuur in Mexico. Hij overleed thuis. Lees hier meer.

Driewieler bereikt veilig vluchtstrook van snelweg
Op de snelweg zul je normaal gesproken geen driewieler tegenkomen, maar op de A73 was het vanochtend dan toch zover: een automobilist zag daar plotseling één van de vier wielen onder diens auto uit rollen. De bestuurder wist het voertuig veilig aan de kant te zetten. Lees hier meer.

Foto: 1Limburg / Weginspecteur Ron (Twitter)

Dode gevonden in auto in Bergen
In Bergen is een dode gevonden in een auto. Het lichaam werd vanochtend even na 10:00 uur ontdekt in een voertuig dat geparkeerd stond op een parkeerplaats aan de Raadhuisstraat. Daar liggen onder meer het gemeentehuis en een supermarkt. Lees hier meer.

Foto: SK-Media

Geniet nog even na van de prestaties van Tom. Bekijk onze tijdlijn van Tom Dumoulin in de Tour.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen