Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Dieren op het nippertje aan vuurdood ontsnapt

Geplaatst opvrijdag 10 februari 2017 - 11:59

* Geiten gered uit brandende stal
* Gevangenishotel is bepaald geen straf
* Marjan heeft de kerels voor 't uitkiezen

Limburgs tophotel
Een 'subliem hotel, met een nog betere service', zo noemen bezoekers van de site Tripadvisor het Arresthuis in Roermond. Reden genoeg om het Van der Valk-hotel op te nemen in de top 25 van Nederlandse hotels. Met een vijfde plek hoeft het Arresthuis enkel drie Amsterdamse en een Gronings huis voor te laten. Lees hier meer.

Geiten gered van wisse dood
Brandweermensen uit de wijde omtrek zijn vrijdagmorgen opgetrommeld voor een grote stalbrand in Leveroy. Ruim 2000 geiten dreigden het slachtoffer te worden van de vlammen, maar met man en macht zijn de dieren van een wisse dood gered. Lees hier meer.

Dates voor oma
De vrijgezelle oma Marjan uit Sittard is populair. Haar kleinkinderen maakten een website - OmaZoektEenOpa.nl - waar singles op leeftijd zich konden aanmelden. Inmiddels hebben zich 40 mannen en vrouwen gemeld. Ze mogen allemaal laten zien wat ze in huis hebben tijdens een dateavond. En wanneer kan dat beter dan op Valentijnsdag. Lees hier meer.

Carnavalskraker in beeld
Het nummer kenden we al, maar nu is er dan ook de videoclip van Altied Get, de carnavalskraker van Pieter Kuijpers en Huub Stapel. De twee doken in december samen de studio in. Bekijk en beluister het resultaat hieronder. Lees hier meer.

Wie wint het LVK?
Carnavalminnend Limburg kijkt er al weken naar uit: de finale van het LVK vanavond in Heerlen. Wie komt er als winnaar uit de bus: worden het oude bekenden als W-Dreej of Spik & Span, of is het dit jaar de beurt aan protocolloze anarcho-carnavalisten van groepen als D'r Kloomp of Miserabel? Kijk hier voor alle finalisten.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

1Lunch: vaccinaties gaan nu toch door
1Lunch: Zweten op bloedheet Pinkpop
1Lunch: Koude kermis voor Pinkpop-woekeraars
1Lunch: Wapenhandel vanuit een Geleense schuur
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen