Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Dertiger opgepakt in Maastricht voor steekpartij

Geplaatst opvrijdag 15 december 2017 - 12:00

* Aanvaring op Julianakanaal: bemanningsleden door brandweer gered
* Hessels heeft nog een aangifte aan zijn broek
* Hoogbejaarde vrouw nog steeds vermist

Aanvaring op Julianakanaal: bemanningsleden door brandweer gered
Dat was even schrikken voor bemanningsleden van een boot. Ter hoogte van Maasbracht op het Julianakanaal heeft vrijdag een aanvaring plaatsgevonden. Door de aanvaring is er een lek in het schip, dat 100 ton split vervoerde, geslagen. De boot maakt water. De twee bemanningsleden zijn door de brandweer gered. Lees hier meer.

Foto: Fer Traugott

Hessels heeft nog een aangifte aan zijn broek
Burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren heeft de tweede aangifte in korte tijd aan zijn broek hangen. Na een van de initiatiefnemers van het Hilton-project in Koningsbosch, heeft nu ook de projectontwikkelaar aangifte gedaan tegen Hessels. Ook het gemeentebestuur moet het ontgelden. Ze worden beticht van smaad, belediging en laster. Lees hier meer.

Hoogbejaarde vrouw nog steeds vermist
Ondanks een grote zoekacties is de vermiste hoogbejaarde vrouw (87) uit Helden nog steeds vermist. Ze vertrok gisteren in Panningen met haar scootmobiel. Sindsdien werd er niks van haar vernomen. De politie spreekt van een 'urgente vermissing'. Dit omdat de vrouw medicijnen nodig heeft. Lees hier meer.

Doden en gewonden bij geweld in Maastricht
Twee doden, drie gewonden en een hoop onrust in Maastricht donderdagavond. Het begon met een dodelijke steekpartij, gevolgd door een grote vechtpartij waar een tweede dodelijk slachtoffer te betreuren viel. Een 37-jarige inwoner van Maastricht, zelf een van de gewonden, is aangehouden. Lees hier meer.

Limburg grootverbruiker zorgpot
Als Limburgers snoepen we met z'n allen graag uit de zorgpot die we in Nederland met z'n allen bijleggen. Van de 33 Limburgse gemeenten maken ze alleen in Mook en Middelaar minder aanspraak op zorggeld dan het landelijk gemiddelde. Heerlen is zelfs landelijk koploper. Lees hier meer.

Foto: archief L1
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen