Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Dertiger opgepakt in Maastricht voor steekpartij

Geplaatst opvrijdag 15 december 2017 - 12:00

* Aanvaring op Julianakanaal: bemanningsleden door brandweer gered
* Hessels heeft nog een aangifte aan zijn broek
* Hoogbejaarde vrouw nog steeds vermist

Aanvaring op Julianakanaal: bemanningsleden door brandweer gered
Dat was even schrikken voor bemanningsleden van een boot. Ter hoogte van Maasbracht op het Julianakanaal heeft vrijdag een aanvaring plaatsgevonden. Door de aanvaring is er een lek in het schip, dat 100 ton split vervoerde, geslagen. De boot maakt water. De twee bemanningsleden zijn door de brandweer gered. Lees hier meer.

Foto: Fer Traugott

Hessels heeft nog een aangifte aan zijn broek
Burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren heeft de tweede aangifte in korte tijd aan zijn broek hangen. Na een van de initiatiefnemers van het Hilton-project in Koningsbosch, heeft nu ook de projectontwikkelaar aangifte gedaan tegen Hessels. Ook het gemeentebestuur moet het ontgelden. Ze worden beticht van smaad, belediging en laster. Lees hier meer.

Hoogbejaarde vrouw nog steeds vermist
Ondanks een grote zoekacties is de vermiste hoogbejaarde vrouw (87) uit Helden nog steeds vermist. Ze vertrok gisteren in Panningen met haar scootmobiel. Sindsdien werd er niks van haar vernomen. De politie spreekt van een 'urgente vermissing'. Dit omdat de vrouw medicijnen nodig heeft. Lees hier meer.

Doden en gewonden bij geweld in Maastricht
Twee doden, drie gewonden en een hoop onrust in Maastricht donderdagavond. Het begon met een dodelijke steekpartij, gevolgd door een grote vechtpartij waar een tweede dodelijk slachtoffer te betreuren viel. Een 37-jarige inwoner van Maastricht, zelf een van de gewonden, is aangehouden. Lees hier meer.

Limburg grootverbruiker zorgpot
Als Limburgers snoepen we met z'n allen graag uit de zorgpot die we in Nederland met z'n allen bijleggen. Van de 33 Limburgse gemeenten maken ze alleen in Mook en Middelaar minder aanspraak op zorggeld dan het landelijk gemiddelde. Heerlen is zelfs landelijk koploper. Lees hier meer.

Foto: archief L1
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen