Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Dating-oma alweer één jaar gelukkig in de liefde

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 11:55

* 'Hij dacht dat hij de God van de afdeling was'
* Klanten vinden producten Hudson’s Bay te duur
* Nothing But Thieves komt naar Pinkpop

'Hij dacht dat hij de God van de afdeling was'
Ophef over het functioneren van een professor van het universitair ziekenhuis in Maastricht. Hij is weg als afdelingshoofd na aanhoudende klachten van medewerkers van zijn afdeling. De man werkt al sinds 2008 in het ziekenhuis in Maastricht. In die tijd zouden meerdere medewerkers met een burn-out thuis zijn komen te zitten.
Lees hier verder.

'Dankjewel voor het redden van mijn leven'
Een slachtoffer van een bedrijfsongeluk in Maastricht stuurde een lief bedankje aan de politie. Tijdens een bedrijfsongeluk bij het metaalbewerkingsbedrijf op industrieterrein Beatrixhaven raakten eind november twee medewerkers van het bedrijf gewond. De politie is blij met het berichtje van het slachtoffer. Lees hier verder.

Foto: Facebook / Politie Maastricht

Klanten vinden producten Hudson’s Bay te duur
Hudson’s Bay gaat luisteren naar hun klanten. De Canadese warenhuisketen wil af van het dure imago en gaat ook goedkopere merken aanbieden. "Klanten vinden de prijzen aan de hoge kant. We missen merken met lagere aanvangsprijzen. Dat is een van de dingen die we vanaf januari gaan veranderen." In Maastricht zit een vestiging van het warenhuis. Lees hier verder.

Foto: 1Limburg

Nothing But Thieves komt naar Pinkpop
De mannen van Nothing But Thieves komen volgend jaar naar Pinkpop. De Britse band, die in 2015 doorbrak met het nummer ‘Trip Switch’, scoorde dit jaar met het nummer 'Sorry' een grote hit in Nederland. Ze staan zaterdag 16 juni op het podium in Landgraaf. Lees hier verder.

Foto: Jean Pierre Geusens

Dating-oma nog altijd gelukkig in de liefde
Precies één jaar nadat de kleinkinderen van oma Marjan L'Espoir uit Munstergeleen de speciale website www.omazoekteenopa.nl voor haar oprichtten, is zij nog altijd gelukkig in de liefde. Marjan groeide in januari van dit jaar uit tot het boegbeeld van alleenstaande ouderen. Inmiddels zet Marjan zich in voor andere ouderen die op zoek zijn naar een relatie. Lees hier verder.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen