Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Corendon vaak over de schreef op vliegveld Beek

Geplaatst opmaandag 17 juni 2019 - 11:55

Een motorrijder (24) uit Venray is zondag overleden na een ongeluk, Maastricht Aachen Airport krijgt een dwangsom en het wordt een zonnige week. Dit en meer in onze 1Lunch.

Motorrijder overleden in ziekenhuis na ongeval in Venray
Een motorrijder (24) uit Venray is gisteren overleden na een ongeluk in zijn woonplaats. Rond 16:00 uur had de motor een aanrijding met een auto op De Raadhuisstraat. Lees hier meer.

Foto: SK-Media

Reeks files na ongevallen op A76, A73 en A2
Het was een drukke morgen op de Limburgse snelwegen. Een reeks ongevallen zorgde vanochtend voor de nodige vertraging. Op de A2, A73 en A76 was het raak. Lees hier meer.

Vaak overschrijdingen vliegtijden MAA door Corendon
Maastricht Aachen Airport heeft een dwangsom opgelegd gekregen vanwege de start van een vliegtuig na 23:00 uur. Ondanks een waarschuwing voor eenzelfde incident eerder, gebeurde dit in 2018 opnieuw. En uit een onderzoek door de Inspectie Leefomgeving en Transport blijkt dat Corendon erg vaak over de schreef gaat. Lees hier meer.

Foto: Istock

Blote Hadewych promoot tour
Met haar stem die iedereen kent van een luidruchtige drogisterijreclame kan Hadewych Minis ook zingen. Eind dit jaar begint ze met een nieuwe theatertour, waarin ze liedjes van Nederlandse zangeressen brengt. En om die voorstelling onder de aandacht te brengen, poseerde ze in haar blootje. Lees hier meer.

Foto: Hadewych Minis (Instagram)

Woensdag zomers warm: mogelijk 30 graden
Goed nieuws! Het wordt een zonnige week. Woensdag kan de temperatuur zelfs oplopen tot 30 graden. Lees hier meer.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen