Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Corendon vaak over de schreef op vliegveld Beek

Geplaatst opmaandag 17 juni 2019 - 11:55

Een motorrijder (24) uit Venray is zondag overleden na een ongeluk, Maastricht Aachen Airport krijgt een dwangsom en het wordt een zonnige week. Dit en meer in onze 1Lunch.

Motorrijder overleden in ziekenhuis na ongeval in Venray
Een motorrijder (24) uit Venray is gisteren overleden na een ongeluk in zijn woonplaats. Rond 16:00 uur had de motor een aanrijding met een auto op De Raadhuisstraat. Lees hier meer.

Foto: SK-Media

Reeks files na ongevallen op A76, A73 en A2
Het was een drukke morgen op de Limburgse snelwegen. Een reeks ongevallen zorgde vanochtend voor de nodige vertraging. Op de A2, A73 en A76 was het raak. Lees hier meer.

Vaak overschrijdingen vliegtijden MAA door Corendon
Maastricht Aachen Airport heeft een dwangsom opgelegd gekregen vanwege de start van een vliegtuig na 23:00 uur. Ondanks een waarschuwing voor eenzelfde incident eerder, gebeurde dit in 2018 opnieuw. En uit een onderzoek door de Inspectie Leefomgeving en Transport blijkt dat Corendon erg vaak over de schreef gaat. Lees hier meer.

Foto: Istock

Blote Hadewych promoot tour
Met haar stem die iedereen kent van een luidruchtige drogisterijreclame kan Hadewych Minis ook zingen. Eind dit jaar begint ze met een nieuwe theatertour, waarin ze liedjes van Nederlandse zangeressen brengt. En om die voorstelling onder de aandacht te brengen, poseerde ze in haar blootje. Lees hier meer.

Foto: Hadewych Minis (Instagram)

Woensdag zomers warm: mogelijk 30 graden
Goed nieuws! Het wordt een zonnige week. Woensdag kan de temperatuur zelfs oplopen tot 30 graden. Lees hier meer.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen