Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Concert om geld in te zamelen hoogwaterslachtoffers

Geplaatst opvrijdag 30 juli 2021 - 12:08

Meer zitplaatsen bij Passiespelen na herberekening coronaregels, oorzaak steekpartij Kerkrade in relationele sfeer en benefietconcert voor slachtoffers watersnood. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Meer zitplaatsen Passiespelen na herberekenen coronaregels
Door een herberekening van de coronaregels kunnen bij de Passiespelen in Tegelen meer bezoekers komen. Op basis van die herberekening kunnen er per voorstelling 125 mensen extra naar binnen, maakte de organisatie vrijdag bekend. "Dat is een uitbreiding van de capaciteit met ruim 125 plaatsen: van 580 naar iets meer dan 700, exclusief rolstoelplaatsen", laat een woordvoerder vrijdag weten. Lees hier meer.

Oorzaak steekpartij Kerkrade ligt in relationele sfeer
De oorzaak van de steekpartij in Kerkrade waarbij gisteravond een man gewond raakte, ligt in de relationele sfeer. Een bewoonster van een huis aan het Dr. Ackensplein kreeg het aan de stok met een man. Dat liep uit de hand. De man werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Lees hier meer.

Steekincident Kerkrade (29 jul 2021)
Foto: Track'88

Limburgs benefietconcert voor slachtoffers watersnood
'Help Limburg oet de drup' is de titel van het benefietevenement dat eind augustus moet plaatsvinden in Valkenburg aan de Geul. Het benefietconcert is bedoeld om geld op te halen voor de getroffenen van de watersnood. Het is een initiatief van Léon Keppels, die in 1993 en 1995 ook al betrokken was bij eerdere edities van het benefietevenement. Lees hier meer.

Video: RTV Maastricht

Schoonspringster Jansen kwalificeert zich voor halve finale
Schoonspringster Inge Jansen heeft zich op het olympisch toernooi van Tokio geplaatst voor de halve finale op de 3-meterplank. De Roermondse voldeed in de kwalificatie van vrijdag aan de eis, een plaats bij de beste 18 na vijf sprongen. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen