Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Concert om geld in te zamelen hoogwaterslachtoffers

Geplaatst opvrijdag 30 juli 2021 - 12:08

Meer zitplaatsen bij Passiespelen na herberekening coronaregels, oorzaak steekpartij Kerkrade in relationele sfeer en benefietconcert voor slachtoffers watersnood. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Meer zitplaatsen Passiespelen na herberekenen coronaregels
Door een herberekening van de coronaregels kunnen bij de Passiespelen in Tegelen meer bezoekers komen. Op basis van die herberekening kunnen er per voorstelling 125 mensen extra naar binnen, maakte de organisatie vrijdag bekend. "Dat is een uitbreiding van de capaciteit met ruim 125 plaatsen: van 580 naar iets meer dan 700, exclusief rolstoelplaatsen", laat een woordvoerder vrijdag weten. Lees hier meer.

Oorzaak steekpartij Kerkrade ligt in relationele sfeer
De oorzaak van de steekpartij in Kerkrade waarbij gisteravond een man gewond raakte, ligt in de relationele sfeer. Een bewoonster van een huis aan het Dr. Ackensplein kreeg het aan de stok met een man. Dat liep uit de hand. De man werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Lees hier meer.

Steekincident Kerkrade (29 jul 2021)
Foto: Track'88

Limburgs benefietconcert voor slachtoffers watersnood
'Help Limburg oet de drup' is de titel van het benefietevenement dat eind augustus moet plaatsvinden in Valkenburg aan de Geul. Het benefietconcert is bedoeld om geld op te halen voor de getroffenen van de watersnood. Het is een initiatief van LĂ©on Keppels, die in 1993 en 1995 ook al betrokken was bij eerdere edities van het benefietevenement. Lees hier meer.

Video: RTV Maastricht

Schoonspringster Jansen kwalificeert zich voor halve finale
Schoonspringster Inge Jansen heeft zich op het olympisch toernooi van Tokio geplaatst voor de halve finale op de 3-meterplank. De Roermondse voldeed in de kwalificatie van vrijdag aan de eis, een plaats bij de beste 18 na vijf sprongen. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen