Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Cas Wolters gaat weer bakken op tv

Geplaatst opdinsdag 8 oktober 2019 - 11:53

Belgische F-16 met laser bestraald boven Weert, Max Verstappen wil eigen circuit en grote actie tegen wiethandel. Dit en meer in onze 1Lunch...

Grote actie tegen wiethandel in regio Parkstad
In de regio Parkstad vindt vandaag een grote actie plaats tegen drugshandel. Volgens de politie worden vijf woningen en een aantal bedrijfspanden doorzocht. Lees hier meer.

Verstappen wil eigen circuit en museum na carrière
Max Verstappen is met zijn 22 jaar nog lang niet toe aan zijn racepensioen, maar toch denkt hij al na over wat hij op zijn 'oude dag' wil doen. "Een droom is om uiteindelijk ook een eigen circuit met bijbehorend museum te hebben, waarin de raceauto’s staan die ik over de jaren heen verzameld hebt", zegt de Red Bull-coureur op zijn eigen website. Lees hier meer.

ANP
Foto: ANP

'Niet eerste keer dat F-16 werd beschenen met laserstraal'
Gisteravond werd boven Weert een F-16 beschenen met een laser. En dit is niet de eerste keer. Dit heeft vliegbasis Kleine-Brogel in België laten weten aan de politie. "Het is levensgevaarlijk, dus het moet niet nog een keer gebeuren", laat een woordvoerder van de politie weten. Lees hier meer.

Oranjevrouwen maken zich op voor Rusland, zonder Martens
Het Nederlands Elftal speelt vanavond de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Rusland. Alleen Lieke Martens wordt gemist in het elftal van bondscoach Sarina Wiegman. Lees hier meer.

Edit - Lieke Martens
Foto: ANP

Eigen bakprogramma voor Cas Wolters
Cas Wolters uit Sint Odiliënberg zal te zien zijn in het kookprogramma 'Bak mee met MAX'. Cas wisselt de presentatie af met andere oud-deelnemers van Heel Holland Bakt: Anna Yilmaz en Nicole Meijer. Anna won het meest recente seizoen van Heel Holland Bakt. Lees hier meer.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen