Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Cas Wolters gaat weer bakken op tv

Geplaatst opdinsdag 8 oktober 2019 - 11:53

Belgische F-16 met laser bestraald boven Weert, Max Verstappen wil eigen circuit en grote actie tegen wiethandel. Dit en meer in onze 1Lunch...

Grote actie tegen wiethandel in regio Parkstad
In de regio Parkstad vindt vandaag een grote actie plaats tegen drugshandel. Volgens de politie worden vijf woningen en een aantal bedrijfspanden doorzocht. Lees hier meer.

Verstappen wil eigen circuit en museum na carrière
Max Verstappen is met zijn 22 jaar nog lang niet toe aan zijn racepensioen, maar toch denkt hij al na over wat hij op zijn 'oude dag' wil doen. "Een droom is om uiteindelijk ook een eigen circuit met bijbehorend museum te hebben, waarin de raceauto’s staan die ik over de jaren heen verzameld hebt", zegt de Red Bull-coureur op zijn eigen website. Lees hier meer.

ANP
Foto: ANP

'Niet eerste keer dat F-16 werd beschenen met laserstraal'
Gisteravond werd boven Weert een F-16 beschenen met een laser. En dit is niet de eerste keer. Dit heeft vliegbasis Kleine-Brogel in België laten weten aan de politie. "Het is levensgevaarlijk, dus het moet niet nog een keer gebeuren", laat een woordvoerder van de politie weten. Lees hier meer.

Oranjevrouwen maken zich op voor Rusland, zonder Martens
Het Nederlands Elftal speelt vanavond de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Rusland. Alleen Lieke Martens wordt gemist in het elftal van bondscoach Sarina Wiegman. Lees hier meer.

Edit - Lieke Martens
Foto: ANP

Eigen bakprogramma voor Cas Wolters
Cas Wolters uit Sint Odiliënberg zal te zien zijn in het kookprogramma 'Bak mee met MAX'. Cas wisselt de presentatie af met andere oud-deelnemers van Heel Holland Bakt: Anna Yilmaz en Nicole Meijer. Anna won het meest recente seizoen van Heel Holland Bakt. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen