Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Brutale dieven jatten ruim 100 zonnebrillen

Geplaatst opdonderdag 13 juni 2019 - 11:50

Zomer komt eraan: volgende week veel zon en 25 graden, Danny Vera toegevoegd aan affiche Bospop en vernield monument Nicky Verstappen in ere hersteld. Dit en meer in onze 1Lunch...

Opkomst en ondergang in biografie Camiel Eurlings
De snelle opkomst en minstens zo snelle ondergang van de politieke carrière van Camiel Eurlings is vanaf donderdag te lezen in een boek. De uit Beek afkomstige onderzoeksjournalist Sonny Motké schreef de biografie van de nu 45-jarige Valkenburger. Motké werkte jarenlang voor zakenblad Quote. Lees hier meer.

Camiel Eurlings in 2013
Foto: ANP

Danny Vera toegevoegd aan affiche Bospop
Danny Vera komt naar Bospop in Weert. Dit heeft de festivalorganisatie bekendgemaakt. Vera vervangt The Magpie Salute op zaterdag 13 juli. Deze band van Black Crowes-gitarist Rich Robinson heeft zijn Europese tour geannuleerd. Lees hier meer.

Foto: ANP

Zomer komt eraan: volgende week veel zon en 25 graden
Na een periode van regen, keert de zon terug. Vrijdag kan het namelijk lokaal al 25 graden worden. Dit meldt Meteo Limburg. Wil je weten wat voor weer het gaat worden volgende week? Klik dan hier.

Vernield monument Nicky Verstappen in ere hersteld
Begin april ontdekte een wandelaar dat het monument op de Brunssumerheide ter nagedachtenis aan Nicky Verstappen ernstig was toegetakeld. Stukken steen waren weggeslagen, waarschijnlijk met een zwaar voorwerp. Het vernielde beeld op de Brunssumerheide wordt donderdag opgeknapt. Lees hier meer.

Foto: L1 (Frank Moonen)

Zonnebrilbandieten zien kans schoon in Panningen
Bij
Leurs Horen en Gezien Worden in Panningen hebben inbrekers meer dan honderd zonnebrillen buitgemaakt. De diefstal vond in de nacht van dinsdag op woensdag rond half vier in de ochtend plaats. Dat blijkt uit videobeelden die opticien John Leurs via Facebook heeft gedeeld. Lees hier meer.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen