Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Brutale dieven jatten ruim 100 zonnebrillen

Geplaatst opdonderdag 13 juni 2019 - 11:50

Zomer komt eraan: volgende week veel zon en 25 graden, Danny Vera toegevoegd aan affiche Bospop en vernield monument Nicky Verstappen in ere hersteld. Dit en meer in onze 1Lunch...

Opkomst en ondergang in biografie Camiel Eurlings
De snelle opkomst en minstens zo snelle ondergang van de politieke carrière van Camiel Eurlings is vanaf donderdag te lezen in een boek. De uit Beek afkomstige onderzoeksjournalist Sonny Motké schreef de biografie van de nu 45-jarige Valkenburger. Motké werkte jarenlang voor zakenblad Quote. Lees hier meer.

Camiel Eurlings in 2013
Foto: ANP

Danny Vera toegevoegd aan affiche Bospop
Danny Vera komt naar Bospop in Weert. Dit heeft de festivalorganisatie bekendgemaakt. Vera vervangt The Magpie Salute op zaterdag 13 juli. Deze band van Black Crowes-gitarist Rich Robinson heeft zijn Europese tour geannuleerd. Lees hier meer.

Foto: ANP

Zomer komt eraan: volgende week veel zon en 25 graden
Na een periode van regen, keert de zon terug. Vrijdag kan het namelijk lokaal al 25 graden worden. Dit meldt Meteo Limburg. Wil je weten wat voor weer het gaat worden volgende week? Klik dan hier.

Vernield monument Nicky Verstappen in ere hersteld
Begin april ontdekte een wandelaar dat het monument op de Brunssumerheide ter nagedachtenis aan Nicky Verstappen ernstig was toegetakeld. Stukken steen waren weggeslagen, waarschijnlijk met een zwaar voorwerp. Het vernielde beeld op de Brunssumerheide wordt donderdag opgeknapt. Lees hier meer.

Foto: L1 (Frank Moonen)

Zonnebrilbandieten zien kans schoon in Panningen
Bij
Leurs Horen en Gezien Worden in Panningen hebben inbrekers meer dan honderd zonnebrillen buitgemaakt. De diefstal vond in de nacht van dinsdag op woensdag rond half vier in de ochtend plaats. Dat blijkt uit videobeelden die opticien John Leurs via Facebook heeft gedeeld. Lees hier meer.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen