Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Brutale dieven jatten ruim 100 zonnebrillen

Geplaatst opdonderdag 13 juni 2019 - 11:50

Zomer komt eraan: volgende week veel zon en 25 graden, Danny Vera toegevoegd aan affiche Bospop en vernield monument Nicky Verstappen in ere hersteld. Dit en meer in onze 1Lunch...

Opkomst en ondergang in biografie Camiel Eurlings
De snelle opkomst en minstens zo snelle ondergang van de politieke carrière van Camiel Eurlings is vanaf donderdag te lezen in een boek. De uit Beek afkomstige onderzoeksjournalist Sonny Motké schreef de biografie van de nu 45-jarige Valkenburger. Motké werkte jarenlang voor zakenblad Quote. Lees hier meer.

Camiel Eurlings in 2013
Foto: ANP

Danny Vera toegevoegd aan affiche Bospop
Danny Vera komt naar Bospop in Weert. Dit heeft de festivalorganisatie bekendgemaakt. Vera vervangt The Magpie Salute op zaterdag 13 juli. Deze band van Black Crowes-gitarist Rich Robinson heeft zijn Europese tour geannuleerd. Lees hier meer.

Foto: ANP

Zomer komt eraan: volgende week veel zon en 25 graden
Na een periode van regen, keert de zon terug. Vrijdag kan het namelijk lokaal al 25 graden worden. Dit meldt Meteo Limburg. Wil je weten wat voor weer het gaat worden volgende week? Klik dan hier.

Vernield monument Nicky Verstappen in ere hersteld
Begin april ontdekte een wandelaar dat het monument op de Brunssumerheide ter nagedachtenis aan Nicky Verstappen ernstig was toegetakeld. Stukken steen waren weggeslagen, waarschijnlijk met een zwaar voorwerp. Het vernielde beeld op de Brunssumerheide wordt donderdag opgeknapt. Lees hier meer.

Foto: L1 (Frank Moonen)

Zonnebrilbandieten zien kans schoon in Panningen
Bij
Leurs Horen en Gezien Worden in Panningen hebben inbrekers meer dan honderd zonnebrillen buitgemaakt. De diefstal vond in de nacht van dinsdag op woensdag rond half vier in de ochtend plaats. Dat blijkt uit videobeelden die opticien John Leurs via Facebook heeft gedeeld. Lees hier meer.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen