Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Brutale dieven jatten ruim 100 zonnebrillen

Geplaatst opdonderdag 13 juni 2019 - 11:50

Zomer komt eraan: volgende week veel zon en 25 graden, Danny Vera toegevoegd aan affiche Bospop en vernield monument Nicky Verstappen in ere hersteld. Dit en meer in onze 1Lunch...

Opkomst en ondergang in biografie Camiel Eurlings
De snelle opkomst en minstens zo snelle ondergang van de politieke carrière van Camiel Eurlings is vanaf donderdag te lezen in een boek. De uit Beek afkomstige onderzoeksjournalist Sonny Motké schreef de biografie van de nu 45-jarige Valkenburger. Motké werkte jarenlang voor zakenblad Quote. Lees hier meer.

Camiel Eurlings in 2013
Foto: ANP

Danny Vera toegevoegd aan affiche Bospop
Danny Vera komt naar Bospop in Weert. Dit heeft de festivalorganisatie bekendgemaakt. Vera vervangt The Magpie Salute op zaterdag 13 juli. Deze band van Black Crowes-gitarist Rich Robinson heeft zijn Europese tour geannuleerd. Lees hier meer.

Foto: ANP

Zomer komt eraan: volgende week veel zon en 25 graden
Na een periode van regen, keert de zon terug. Vrijdag kan het namelijk lokaal al 25 graden worden. Dit meldt Meteo Limburg. Wil je weten wat voor weer het gaat worden volgende week? Klik dan hier.

Vernield monument Nicky Verstappen in ere hersteld
Begin april ontdekte een wandelaar dat het monument op de Brunssumerheide ter nagedachtenis aan Nicky Verstappen ernstig was toegetakeld. Stukken steen waren weggeslagen, waarschijnlijk met een zwaar voorwerp. Het vernielde beeld op de Brunssumerheide wordt donderdag opgeknapt. Lees hier meer.

Foto: L1 (Frank Moonen)

Zonnebrilbandieten zien kans schoon in Panningen
Bij
Leurs Horen en Gezien Worden in Panningen hebben inbrekers meer dan honderd zonnebrillen buitgemaakt. De diefstal vond in de nacht van dinsdag op woensdag rond half vier in de ochtend plaats. Dat blijkt uit videobeelden die opticien John Leurs via Facebook heeft gedeeld. Lees hier meer.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen