Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Bruiloft loopt uit de hand: gebroken kaak

Geplaatst opmaandag 1 april 2019 - 11:54

* Hond gered uit brandend huis
* Grote zoekactie naar vermiste Marjo
* Molukse wijk alleen voor Molukkers?

Molukse wijk alleen voor Molukkers?
Een leegstaande woning in de Molukse wijk in Maastricht is beklad en vernield. Onbekenden hebben dit gedaan omdat ze vrezen dat er een Nederlands gezin in de wijk in Heer komt wonen. 'Dit is een Molukse wijk. Alleen voor Molukkers', staat er op het raam gekalkt. Verder werden onder meer de ruiten vernield en zijn er eieren tegen de gevel gegooid. Lees hier meer.

Foto: L1

Grote zoekactie naar vermiste Marjo
De politie is vanochtend in Beesel begonnen met een grote zoekactie in de zaak rond de verdwijning van Marjo Winkens. Het 17-jarige meisje verdween in 1975. Haar lichaam werd nooit gevonden en er is nooit duidelijk geworden wat er met haar is gebeurd. Onlangs ontving de politie een interessante tip over de vermissing. Daarom is er besloten verder onderzoek te doen. Lees hier meer.

Hond gered uit brandende woning
De brandweer heeft vannacht een hond uit een brandende woning gered in Maastricht. De woonkamer van het huis brandde gedeeltelijk uit. De bewoners konden zich op tijd in veiligheid brengen dankzij het piepen van de rookmelder. Lees hier meer.

Automobilist overleden na botsing
Een automobilist is vannacht op de N274 in Maria Hoop tegen een boom gebotst. De hulpdiensten rukten massaal uit om de bestuurder die klem zat in zijn zwaarbeschadigde voertuig, te helpen. De hulp mocht echter niet meer baten; de bestuurder overleed aan zijn verwondingen. De politie gaat op dit moment uit van zelfdoding. Lees hier meer.

Foto: Fer Traugott

Bruiloft loopt uit de hand: gebroken kaak
Eén van de twee mannen die zaterdag bij een vechtpartij tijdens een bruiloft in Vaals gewond raakte, blijkt een gebroken kaak te hebben. Op filmpjes die op social media staan is te zien dat een groep mensen het aan de stok krijgt met een man. Filmpjes en de aangifte van de slachtoffers moeten duidelijkheid gaan geven wat de precieze aanleiding van de knokpartij is. Bekijk hier de beelden.

Lees ook: Dit zijn de finalisten voor het beste terras van Limburg

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen