Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Brandweer schiet politie te hulp, dienstauto in brand

Geplaatst opvrijdag 20 april 2018 - 12:00

* Omrijden richting Maastricht, A2 deels dicht
* Trampolines vullen oude kerk
* Fortuna Sittard op weg naar ultiem succes

Omrijden richting Maastricht, A2 deels dicht
Weggebruikers die richting de hoofdstad willen gaan, moeten komend weekend omrijden. De A2 is tussen knooppunt Kerensheide en knooppunt Kruisdonk namelijk afgesloten. Rijkswaterstaat voert op dat traject onderhoud uit aan het asfalt. Lees hier meer.

Politie vindt dode man na achtervolging
De politie heeft vrijdagochtend een dode man op straat gevonden in Ospel na een achtervolging van een gestolen auto. Eerst verloren agenten de auto uit het oog, maar deze werd later in een greppel teruggevonden. De inzittenden waren spoorloos. Tijdens een zoekactie werd in de omgeving de overleden man gevonden. Lees hier meer.

Foto: Weertdegekste.nl

Kerktoren overleeft komst trampolinepark niet
In de voormalige Fatimakerk in Offenbeek gaat het nu dan echt gebeuren. De oude kerk wordt omgetoverd tot een indoor trampolinepark. De markante kerktoren, waar de kerk om bekend stond, heeft het helaas niet gered en is helemaal afgebroken. Lees hier meer.

Fortuna Sittard op weg naar ultiem succes
Fortuna Sittard kan vanavond na 13 jaar weer eens direct promoveren naar de Eredivisie. Althans, als directe concurrent NEC verliest en Fortuna uit Utrecht drie punten mee weet te nemen naar Sittard. L1 en 1Limburg doen vanavond verslag van het duel tegen FC Utrecht. Ook maakten we een overzicht van hobbelige weg naar promotie. Lees hier meer.

Brandweer blust brandende politieauto
De brandweer is afgelopen nacht de politie te hulp geschoten. De dienstauto stond in Sittard namelijk in brand. Het voertuig vatte vlam, terwijl agenten in een woning bezig waren met werkzaamheden. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand. Lees hier meer.

Foto: Beeldbank Limburg

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen