Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Brandweer schiet politie te hulp, dienstauto in brand

Geplaatst opvrijdag 20 april 2018 - 12:00

* Omrijden richting Maastricht, A2 deels dicht
* Trampolines vullen oude kerk
* Fortuna Sittard op weg naar ultiem succes

Omrijden richting Maastricht, A2 deels dicht
Weggebruikers die richting de hoofdstad willen gaan, moeten komend weekend omrijden. De A2 is tussen knooppunt Kerensheide en knooppunt Kruisdonk namelijk afgesloten. Rijkswaterstaat voert op dat traject onderhoud uit aan het asfalt. Lees hier meer.

Politie vindt dode man na achtervolging
De politie heeft vrijdagochtend een dode man op straat gevonden in Ospel na een achtervolging van een gestolen auto. Eerst verloren agenten de auto uit het oog, maar deze werd later in een greppel teruggevonden. De inzittenden waren spoorloos. Tijdens een zoekactie werd in de omgeving de overleden man gevonden. Lees hier meer.

Foto: Weertdegekste.nl

Kerktoren overleeft komst trampolinepark niet
In de voormalige Fatimakerk in Offenbeek gaat het nu dan echt gebeuren. De oude kerk wordt omgetoverd tot een indoor trampolinepark. De markante kerktoren, waar de kerk om bekend stond, heeft het helaas niet gered en is helemaal afgebroken. Lees hier meer.

Fortuna Sittard op weg naar ultiem succes
Fortuna Sittard kan vanavond na 13 jaar weer eens direct promoveren naar de Eredivisie. Althans, als directe concurrent NEC verliest en Fortuna uit Utrecht drie punten mee weet te nemen naar Sittard. L1 en 1Limburg doen vanavond verslag van het duel tegen FC Utrecht. Ook maakten we een overzicht van hobbelige weg naar promotie. Lees hier meer.

Brandweer blust brandende politieauto
De brandweer is afgelopen nacht de politie te hulp geschoten. De dienstauto stond in Sittard namelijk in brand. Het voertuig vatte vlam, terwijl agenten in een woning bezig waren met werkzaamheden. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand. Lees hier meer.

Foto: Beeldbank Limburg

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen