Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Brandweer schiet politie te hulp, dienstauto in brand

Geplaatst opvrijdag 20 april 2018 - 12:00

* Omrijden richting Maastricht, A2 deels dicht
* Trampolines vullen oude kerk
* Fortuna Sittard op weg naar ultiem succes

Omrijden richting Maastricht, A2 deels dicht
Weggebruikers die richting de hoofdstad willen gaan, moeten komend weekend omrijden. De A2 is tussen knooppunt Kerensheide en knooppunt Kruisdonk namelijk afgesloten. Rijkswaterstaat voert op dat traject onderhoud uit aan het asfalt. Lees hier meer.

Politie vindt dode man na achtervolging
De politie heeft vrijdagochtend een dode man op straat gevonden in Ospel na een achtervolging van een gestolen auto. Eerst verloren agenten de auto uit het oog, maar deze werd later in een greppel teruggevonden. De inzittenden waren spoorloos. Tijdens een zoekactie werd in de omgeving de overleden man gevonden. Lees hier meer.

Foto: Weertdegekste.nl

Kerktoren overleeft komst trampolinepark niet
In de voormalige Fatimakerk in Offenbeek gaat het nu dan echt gebeuren. De oude kerk wordt omgetoverd tot een indoor trampolinepark. De markante kerktoren, waar de kerk om bekend stond, heeft het helaas niet gered en is helemaal afgebroken. Lees hier meer.

Fortuna Sittard op weg naar ultiem succes
Fortuna Sittard kan vanavond na 13 jaar weer eens direct promoveren naar de Eredivisie. Althans, als directe concurrent NEC verliest en Fortuna uit Utrecht drie punten mee weet te nemen naar Sittard. L1 en 1Limburg doen vanavond verslag van het duel tegen FC Utrecht. Ook maakten we een overzicht van hobbelige weg naar promotie. Lees hier meer.

Brandweer blust brandende politieauto
De brandweer is afgelopen nacht de politie te hulp geschoten. De dienstauto stond in Sittard namelijk in brand. Het voertuig vatte vlam, terwijl agenten in een woning bezig waren met werkzaamheden. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand. Lees hier meer.

Foto: Beeldbank Limburg

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen