Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

1Lunch: Brandweer schiet politie te hulp, dienstauto in brand

Geplaatst opvrijdag 20 april 2018 - 12:00

* Omrijden richting Maastricht, A2 deels dicht
* Trampolines vullen oude kerk
* Fortuna Sittard op weg naar ultiem succes

Omrijden richting Maastricht, A2 deels dicht
Weggebruikers die richting de hoofdstad willen gaan, moeten komend weekend omrijden. De A2 is tussen knooppunt Kerensheide en knooppunt Kruisdonk namelijk afgesloten. Rijkswaterstaat voert op dat traject onderhoud uit aan het asfalt. Lees hier meer.

Politie vindt dode man na achtervolging
De politie heeft vrijdagochtend een dode man op straat gevonden in Ospel na een achtervolging van een gestolen auto. Eerst verloren agenten de auto uit het oog, maar deze werd later in een greppel teruggevonden. De inzittenden waren spoorloos. Tijdens een zoekactie werd in de omgeving de overleden man gevonden. Lees hier meer.

Foto: Weertdegekste.nl

Kerktoren overleeft komst trampolinepark niet
In de voormalige Fatimakerk in Offenbeek gaat het nu dan echt gebeuren. De oude kerk wordt omgetoverd tot een indoor trampolinepark. De markante kerktoren, waar de kerk om bekend stond, heeft het helaas niet gered en is helemaal afgebroken. Lees hier meer.

Fortuna Sittard op weg naar ultiem succes
Fortuna Sittard kan vanavond na 13 jaar weer eens direct promoveren naar de Eredivisie. Althans, als directe concurrent NEC verliest en Fortuna uit Utrecht drie punten mee weet te nemen naar Sittard. L1 en 1Limburg doen vanavond verslag van het duel tegen FC Utrecht. Ook maakten we een overzicht van hobbelige weg naar promotie. Lees hier meer.

Brandweer blust brandende politieauto
De brandweer is afgelopen nacht de politie te hulp geschoten. De dienstauto stond in Sittard namelijk in brand. Het voertuig vatte vlam, terwijl agenten in een woning bezig waren met werkzaamheden. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand. Lees hier meer.

Foto: Beeldbank Limburg

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen