Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Brandweer komt kaarsjes uitblazen

Geplaatst opwoensdag 21 december 2016 - 11:57

* Rennen door Maastrichtse winkels
* PVV-sjoemelaar Michael Heemels in maart voor de rechter
* Lovebirds liefdevol herenigd

Brandweer blust kaarsen in Tegelen
De kortste dag van het jaar is natuurlijk een uitgelezen moment om met een kaarsje voor gezelligheid te zorgen. Maar doe het dan niet zoals in Tegelen, waar kaarsen in een appartement voor zoveel rook zorgden dat de brandweer werd gebeld.

Ambtenaar op straat na fraude
Een ambtenaar uit Echt, die een hoge functie had bij de gemeente Helmond, is op staande voet ontslagen wegens fraude. Het zou gaan om minimaal 20.000 euro. De gemeente doet later deze week aangifte tegen de Echtenaar.

Lovebird verwelkomt vermist maatje
Een Maastrichtse dwergpapegaai is allerhartelijkst herenigd met zijn maatje, die de vogel onmiskenbaar erg had gemist! De gele Agapornis was vorige week ontsnapt, maar kwam gelukkig bij de politie terecht. Die achterhaalde het baasje, zodat de lovebirds nu weer gelukkig bij elkaar zijn.

Foto: ANP

Heemels moet voorkomen in maart
Voormalig PVV’er Michael Heemels moet zich in maart melden bij de rechtbank. De ex-woordvoerder van Geert Wilders en voormalig fractievoorzitter van de PVV in Limburg staat terecht wegens het verduisteren van 176.000 euro uit de partijkas van de PVV Limburg. Hij gebruikte het geld naar eigen zeggen voor zijn drank- en drugsverslaving.

Hardlopen door Maastrichtse winkels
Als je op 12 februari gaat winkelen in Maastricht, moet je oppassen dat je niet van de sokken wordt gelopen door hardlopers. De deelnemers aan de Urban Trail die dan wordt gelopen, moeten niet alleen over de weg maar worden ook door bijvoorbeeld winkels, de bibliotheek en een kapel.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

1Lunch: vaccinaties gaan nu toch door
1Lunch: Zweten op bloedheet Pinkpop
1Lunch: Koude kermis voor Pinkpop-woekeraars
1Lunch: Wapenhandel vanuit een Geleense schuur
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen