Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Boze zwaan laat zich niet zomaar van spoor jagen

Geplaatst opmaandag 31 mei 2021 - 11:59

A2 uren dicht na kettingbotsing met meerdere vrachtwagens, vertraging op het spoor door een zwaan en een voetganger is in Kerkrade aangereden op het zebrapad. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

A2 uren dicht na ongeluk met meerdere trucks
De A2 is vanochtend bij Born uren dicht geweest vanwege een ongeluk waarbij meerdere vrachtwagens en auto's betrokken waren. De hulpdiensten rukten massaal uit, maar het letsel bleek uiteindelijk gelukkig mee te vallen. "Wel is er waarschijnlijk flinke materiele schade", liet de politie weten. Lees hier meer.

Voetganger aangereden op zebrapad
Een voetganger is vanochtend zwaargewond geraakt toen ze op een zebrapad in Kerkrade aangereden werd. De automobilist zag het slachtoffer vermoedelijk over het hoofd. Onderzoek moet daar meer duidelijkheid over geven. Lees hier meer.

Vertraging op het spoor door zwaan
Een zwaan heeft vanochtend voor vertraging op het spoor gezorgd tussen Blerick en Venlo. Het dier kon zelf vanwege de hekken moeilijk wegkomen, maar accepteerde hulp ook niet zomaar. Een medewerker van ProRail werd getrakteerd op agressief geblaas. Lees hier meer.

Zwaan trein spoor Blerick 31 mei 2021
Foto: Keistadnieuws

Porsche-dieven actief in Heuvelland
Twee keer hebben rovers deze maand hun oog laten vallen op een Porsche. In het weekend van 16 mei gingen ze aan de haal met een Porsche 911 SC Coupé in Vijlen. En een week later werd in Oud-Valkenburg geprobeerd een Porsche 911 Carrera te stelen. Op klaarlichte dag. Lees hier meer.

Lieke Martens pakt weer een prijs
Lieke Martens heeft wederom bewezen dat ze in vorm is. Met haar team FC Barcelona won ze de Copa de la Reina, de Spaanse beker. Barcelona is daarmee de eerste club bij de vrouwen die de 'treble' pakt: Champions League, landskampioenschap én de Spaanse beker in één seizoen. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen