Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Boze huisartsen stoppen met samenwerking ziekenhuis

Geplaatst opwoensdag 14 oktober 2020 - 11:56

Het Longcentrum Ciro in Horn past de bezoekersregeling aan nadat afgelopen week negen patiƫnten positief zijn getest op het coronavirus, gedeeltelijke lockdown is een 'drama voor cultuursector' en huisartsen in de Westelijke Mijnstreek hebben hun samenwerking stopgezet met het Zuyderland-ziekenhuis. Dit en meer in onze 1Lunch.

Longcentrum Ciro beperkt bezoek na coronabesmettingen
Het Longcentrum Ciro in Horn past de bezoekersregeling aan nadat afgelopen week negen patiƫnten positief zijn getest op het coronavirus. Dat meldt Ciro vandaag op haar eigen website. Lees hier meer.

Gedeeltelijke lockdown: 'Drama voor cultuursector'
Alle theaters en poppodia mogen niet meer dan 30 personen ontvangen per zaal. Uitzonderingen zijn niet meer mogelijk. "Dat is een drama voor de cultuursector", zeggen directeur bedrijfsvoering Rocco Malherbe van Parkstad Limburg Theaters en algemeen directeur Jean Boelen van het Theater aan het Vrijthof. Lees hier meer.

Lege zaal

Huisartsen botsen hard met Zuyderland vanwege centralisatie
Huisartsen in de Westelijke Mijnstreek hebben hun samenwerking stopgezet met het Zuyderland-ziekenhuis. Ze zijn boos over het centraliseren van de specialismen cardiologie en longgeneeskunde in het ziekenhuis in Heerlen. Lees hier meer.

Zuyderland Geleen ziekenhuis
Foto: L1 (Erwin Minkenberg)

Man onder invloed opgepakt na scheldpartij en achtervolging
De politie heeft vannacht een man in Eijsden aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol agenten uitschold. Toen de man de benen wilde nemen, zette een agent de achtervolging in. Lees hier meer.

En lees hier alle ontwikkelingen over de nieuwe maatregelen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen