Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Bestuursknechten Tom Dumoulin-fanclub stappen af

Geplaatst opdonderdag 19 september 2019 - 11:58

Vaten gedumpt afval gevonden in Sittard en Limbricht, Echt-Susteren supersloom met antwoorden op simpele vragen en Aziz Khalouta: 'Oliseh heeft me kapot gemaakt'. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Advies: GOB en CDA aan coalitietafel in Sittard-Geleen
De politieke partijen GOB en CDA moeten in Sittard-Geleen aan tafel om te kijken of ze samen de basis van een coalitie kunnen vormen. Dat blijkt uit het eindverslag van de informateurs. Opvallend detail in het rapport is dat het CDA geen vertrouwen heeft in huidig GOB-wethouder Pieter Meekels. Lees hier meer.

Foto: Erwin Minkenberg

Vaten gedumpt afval gevonden in Sittard en Limbricht
Zowel in Sittard als in Limbricht zijn donderdagochtend vaten met gedumpt afval gevonden. De politie vermoedt dat er afval van de productie van synthetische drugs in zat. De vaten waren allemaal gesloten en lekten niet. Lees hier meer.

Echt-Susteren supersloom met antwoorden op simpele vragen
De gemeente Echt-Susteren heeft meer dan een maand nodig om een eenvoudige vraag van een inwoner te beantwoorden. Dit terwijl overheidsorganisaties verplicht zijn binnen twee werkdagen antwoord te geven op burgervragen. Lees hier hoe de andere gemeenten scoren.

Aziz Khalouta: 'Oliseh heeft me kapot gemaakt'
Aziz Khalouta heeft het profvoetbal vorig jaar vaarwel gezegd. Als prof stond de Venlonaar te boek als probleemkind. Zo sloeg hij VVV-ploeggenoot Melvin Platje in zijn gezicht en kreeg hij het bij Fortuna aan de stok met trainer Sunday Oliseh. Lees hier wat er gebeurde.

Foto: Orange Pictures

Breuk Tom Dumoulin Fanclub: drie bestuursleden stappen op
Drie bestuursleden van de Tom Dumoulin fanclub zijn opgestapt. Ze laten in een mail aan de leden weten dat 'onverenigbaarheid van karakters' de reden is. "Het botste regelmatig, de drie hadden andere interesses en denkrichtingen", aldus voorzitter Jannie Dreessen. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen