Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Bestuursknechten Tom Dumoulin-fanclub stappen af

Geplaatst opdonderdag 19 september 2019 - 11:58

Vaten gedumpt afval gevonden in Sittard en Limbricht, Echt-Susteren supersloom met antwoorden op simpele vragen en Aziz Khalouta: 'Oliseh heeft me kapot gemaakt'. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Advies: GOB en CDA aan coalitietafel in Sittard-Geleen
De politieke partijen GOB en CDA moeten in Sittard-Geleen aan tafel om te kijken of ze samen de basis van een coalitie kunnen vormen. Dat blijkt uit het eindverslag van de informateurs. Opvallend detail in het rapport is dat het CDA geen vertrouwen heeft in huidig GOB-wethouder Pieter Meekels. Lees hier meer.

Sittard-Geleen advies informateurs crisis politiek (19 sep 2019)
Foto: Erwin Minkenberg

Vaten gedumpt afval gevonden in Sittard en Limbricht
Zowel in Sittard als in Limbricht zijn donderdagochtend vaten met gedumpt afval gevonden. De politie vermoedt dat er afval van de productie van synthetische drugs in zat. De vaten waren allemaal gesloten en lekten niet. Lees hier meer.

Echt-Susteren supersloom met antwoorden op simpele vragen
De gemeente Echt-Susteren heeft meer dan een maand nodig om een eenvoudige vraag van een inwoner te beantwoorden. Dit terwijl overheidsorganisaties verplicht zijn binnen twee werkdagen antwoord te geven op burgervragen. Lees hier hoe de andere gemeenten scoren.

Aziz Khalouta: 'Oliseh heeft me kapot gemaakt'
Aziz Khalouta heeft het profvoetbal vorig jaar vaarwel gezegd. Als prof stond de Venlonaar te boek als probleemkind. Zo sloeg hij VVV-ploeggenoot Melvin Platje in zijn gezicht en kreeg hij het bij Fortuna aan de stok met trainer Sunday Oliseh. Lees hier wat er gebeurde.

Aziz Khalouta
Foto: Orange Pictures

Breuk Tom Dumoulin Fanclub: drie bestuursleden stappen op
Drie bestuursleden van de Tom Dumoulin fanclub zijn opgestapt. Ze laten in een mail aan de leden weten dat 'onverenigbaarheid van karakters' de reden is. "Het botste regelmatig, de drie hadden andere interesses en denkrichtingen", aldus voorzitter Jannie Dreessen. Lees hier meer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen