Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Bestuursknechten Tom Dumoulin-fanclub stappen af

Geplaatst opdonderdag 19 september 2019 - 11:58

Vaten gedumpt afval gevonden in Sittard en Limbricht, Echt-Susteren supersloom met antwoorden op simpele vragen en Aziz Khalouta: 'Oliseh heeft me kapot gemaakt'. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Advies: GOB en CDA aan coalitietafel in Sittard-Geleen
De politieke partijen GOB en CDA moeten in Sittard-Geleen aan tafel om te kijken of ze samen de basis van een coalitie kunnen vormen. Dat blijkt uit het eindverslag van de informateurs. Opvallend detail in het rapport is dat het CDA geen vertrouwen heeft in huidig GOB-wethouder Pieter Meekels. Lees hier meer.

Sittard-Geleen advies informateurs crisis politiek (19 sep 2019)
Foto: Erwin Minkenberg

Vaten gedumpt afval gevonden in Sittard en Limbricht
Zowel in Sittard als in Limbricht zijn donderdagochtend vaten met gedumpt afval gevonden. De politie vermoedt dat er afval van de productie van synthetische drugs in zat. De vaten waren allemaal gesloten en lekten niet. Lees hier meer.

Echt-Susteren supersloom met antwoorden op simpele vragen
De gemeente Echt-Susteren heeft meer dan een maand nodig om een eenvoudige vraag van een inwoner te beantwoorden. Dit terwijl overheidsorganisaties verplicht zijn binnen twee werkdagen antwoord te geven op burgervragen. Lees hier hoe de andere gemeenten scoren.

Aziz Khalouta: 'Oliseh heeft me kapot gemaakt'
Aziz Khalouta heeft het profvoetbal vorig jaar vaarwel gezegd. Als prof stond de Venlonaar te boek als probleemkind. Zo sloeg hij VVV-ploeggenoot Melvin Platje in zijn gezicht en kreeg hij het bij Fortuna aan de stok met trainer Sunday Oliseh. Lees hier wat er gebeurde.

Aziz Khalouta
Foto: Orange Pictures

Breuk Tom Dumoulin Fanclub: drie bestuursleden stappen op
Drie bestuursleden van de Tom Dumoulin fanclub zijn opgestapt. Ze laten in een mail aan de leden weten dat 'onverenigbaarheid van karakters' de reden is. "Het botste regelmatig, de drie hadden andere interesses en denkrichtingen", aldus voorzitter Jannie Dreessen. Lees hier meer.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen