Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Attentie badgasten; tropisch weer op komst

Geplaatst opdinsdag 23 mei 2017 - 11:58

* Ontwikkelingen onderzoek dood Nicky Verstappen
* Het Huub-effect?
* Vijf miljoenste auto VDL Nedcar

Ontwikkelingen onderzoek dood Nicky Verstappen
Er zijn nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek naar de mysterieuze dood van Nicky Verstappen. De 11-jarige jongen verdween in augustus 1998 tijdens een jeugdkamp op de Brunssummerheide. Anderhalve dag later werd zijn levenloze lichaam gevonden. De doodsoorzaak werd nooit opgehelderd en een verdachte werd nooit gevonden. Een speciaal cold case team heeft de afgelopen vier jaar onophoudelijk onderzoek gedaan. Dit heeft voor nieuwe ontwikkelingen gezorgd. Lees hier meer.

Persconferentie
Politie en justitie houden om 12:30 uur een persconferentie om uitleg te geven over de ontwikkelingen in het onderzoek. Volg de persconferentie live op L1 radio en televisie of op 1Limburg.nl.

Het Huub-effect?
Kan Der Wunderdoktor, zoals Huub Stevens in Duitsland wordt genoemd, Roda JC weer aan het voetballen krijgen? Volgens de directie, de Raad van Commissarissen en eigenaar Frits Schrouff wel. De 63-jarige Sittardenaar leidt vanaf vandaag de trainingen en moet de selectie klaarstomen voor de cruciale wedstrijd tegen aartsrivaal MVV. Lees hier meer.

Foto: ANP

Attentie badgasten; tropische weer op komst
Ook komend weekend is er weer kans op tropische temperaturen. Door de warmte zoeken veel mensen verkoeling in het onlangs geopende natuurbad in de Enci-groeve. Erg verleidelijk is het om daar een sprong in het diepe te wagen vanaf de hoge klif. Maar dat is verboden. Om iedereen veilig te laten genieten, gaan extra toezichthouders ingezet worden. Lees hier meer.

Auto in lichterlaaie
In Herkenbosch is afgelopen nacht een auto volledig uitgebrand. Rond 3:45 uur kreeg de brandweer een melding vanaf de Veldweg. De brandweer was er snel bij, maar was te laat om het voertuig nog te redden van de vlammenzee. Lees hier meer.

Vijf miljoenste auto voor VDL Nedcar
Een mijlpaal voor autofabriek VDL Nedcar in Born. Maandag is daar de vijf miljoenste auto van de band gerold. En het bedrijf blijft maar groeien. Binnenkort wordt namelijk, naast de drie Mini modellen, ook de BMW X1 geproduceerd. Lees hier meer.

Gaat Tom Dumoulin de Ronde van Italië winnen? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

1Lunch: vaccinaties gaan nu toch door
1Lunch: Zweten op bloedheet Pinkpop
1Lunch: Koude kermis voor Pinkpop-woekeraars
1Lunch: Wapenhandel vanuit een Geleense schuur
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen