Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Arrestatieteam ingezet voor wapens in woning

Geplaatst opvrijdag 5 maart 2021 - 12:06

Grand Prix van Portugal keert terug op F1-kalender, gewonde na ongeluk en vrouw aangehouden na vondst wapens in woning. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Ka-ching! Miljoenen euro's voor vervolgde Limburgse topman
In de eerste vier maanden bij de Zwitserse bank UBS heeft de uit Simpelveld afkomstige topman Ralph Hamers een beloning van bijna vier miljoen euro gekregen. Dat is al flink meer dan hij jaarlijks verdiende als topman van ING. Overigens hangt er wel een schaduw over Hamers bij UBS. Hij wordt als oud-ING-topman namelijk strafrechtelijk vervolgd voor het falende toezicht op witwaspraktijken bij de bank. Lees hier meer.

Ralph Hamers
Foto: ANP

Formule 1-kalender compleet? Grand Prix van Portugal keert terug
Liefhebbers van Max Verstappen kunnen hun hart ophalen. De Limburgse coureur komt samen met zijn collega's dit seizoen definitief in actie in Portugal. De Portugese Grand Prix is aan de racekalender van dit seizoen toegevoegd. Lees hier meer.

Automobilist gewond na ongeval
Bij een ongeval op de Rijksweg in Kessel is een automobilist vrijdagochtend gewond geraakt. Daar zijn een auto met aanhanger en een bestelbus met elkaar in botsing gekomen. De N273 is vanwege het ongeval tussen Kessel en Kessel-Eik helemaal afgesloten. Lees hier meer.

ongeval Kessel - 5 mrt 2021
Foto: Fer Traugot

Wapens in woning: vrouw in de boeien geslagen
Een 38-jarige vrouw uit Sittard is donderdag door de politie in de boeien geslagen. Een speciaal arrestatieteam viel een woning in Koningsbosch binnen en vond behalve de vrouw ook diverse wapens. Lees hier meer.

Een jaar corona in Limburg: de eerste coronadode
Op 5 maart vorig jaar werd een inwoner van zorgcentrum Hoogstaete in Sittard met ademklachten naar het ziekenhuis vervoerd. Hij bleek corona te hebben. Drie dagen later treurde de provincie om de eerste coronadode in Limburg. Het nieuws zorgde voor veel onrust in zorgcentrum Hoogstaete. Lees hier meer.

Corona coronavirus maatregelen zorgcentrum Hoogstaete Sittard (9 mrt 2020)
Foto: L1 (Guus Benders)
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen