Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Alibaba komt niet naar Limburg

Geplaatst opdinsdag 13 november 2018 - 11:57

* Identiteit van één van twee doden woning Sittard bekend
* Afgeschoten dwerggans: mogelijk waarschuwing voor jager
* Onderzoek naar witwassen in pand Hoensbroek

Identiteit van één van twee doden woning Sittard bekend
Een van de twee doden die maandagavond in een woning in Sittard werden gevonden, is de bewoonster van een andere woning in het appartementencomplex. Dat heeft de politie dinsdagmorgen bekendgemaakt. De identiteit van de andere dode is nog niet vastgesteld. Lees hier meer.

Traumahelikopter opgeroepen voor zwaar ongeval in Well
Bij een eenzijdig verkeersongeluk bij Well is in de nacht van maandag op dinsdag zeker één inzittende gewond geraakt. Het ging rond 04:30 uur mis op de Wezerweg. Bij de aanrijding liep minstens één persoon verwondingen op en raakte bovendien bekneld. Meerdere brandweervoertuigen werden opgeroepen om de inzittende uit diens benarde positie te bevrijden. Lees hier meer.

Foto: SK-Media

Onderzoek naar witwassen in pand Hoensbroek
In Hoensbroek wordt dinsdagmorgen in een pand onderzoek gedaan naar witwassen. Het team Financieel Onderzoek en de landelijke eenheid doen dit aan de Nieuwstraat. Dat meldt de politie. Lees hier meer.

Waarschuwing voor jager doodgeschoten gans
De jager die de bedreigde dwerggans in Reuver doodschoot kan een waarschuwing verwachten. Althans als blijkt dat het inderdaad om een vergissing gaat. De politie wordt ook op de hoogte gebracht, omdat die toeziet op de jachtvergunning. Lees hier meer.

Een dwerggans gefotografeerd in Mook
Sovon / Harvey van Diek

Webwinkelreus Alibaba lijkt Limburg links te laten liggen
Limburg delft vooralsnog het onderspit in de strijd om een groot Europees distributiecentrum van webwinkelreus Alibaba binnen te halen. Het van oorsprong Chinese bedrijf heeft een duidelijke voorkeur voor de Belgische stad Luik. Lees hier meer.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen